OGOLIO DUŠU! Izbačeni zadrugar otkrio koja zadrugarka mu je nudila fejk vezu da bi opstali, a za ovu cimerku je rekao da najviše smrdi!
Foto: ATA Images

Pevač Davor Lazić, koji je javnost pokušao da ubedi da je polubrat Darka Lazića, nakon šest nedelja postao je bivši zadrugar jer je glasovima publike zauvek napustio Belu kuću.

U prvom razgovoru u spoljnom svetu za Alo! otkrio je kakva je situacija u kući i šta mu je najviše smetalo.

- Potičem iz veoma ugledne porodice i završio sam dva strana fakulteta, i tamo mi je najviše smetala nehigijena koja je svojstvena svima, a posebno devojkama. One se tamo našminkaju i obuku lepe haljine, ali nisam im prilazio jer u njihovoj blizini uvek nešto „mirne“, a to nikako ne volim. Najgora po tom pitanju je Mija, koja se ne kupa i najviše smrdi - kaže Davor za Alo!.

Lazić se osvrnuo i na činjenicu da je tokom učešća bio bez devojke i naglasio da mu je nuđena fejk veza na koju nije pristao.

OGOLIO DUŠU! Izbačeni zadrugar otkrio koja zadrugarka mu je nudila fejk vezu da bi opstali, a za ovu cimerku je rekao da najviše smrdi!

Foto: ATA Images

 

- Sanja mi je nudila fejk vezu, ali nisam pristao jer je prenapumpana, a na ženama me najviše nerviraju smrad i silikoni. Tražim normalnu devojku koja ne ulazi svakome u krevet, a tamo takvih nema - kaže pevač, i dodaje da mu je bilo prijatno samo u društvu dve koleginice.

- Kao osobe najviše su mi prijale Sandra Rešić i Sandra Čaprić, a one su ujedno i tip devojke kakav najviše volim - kaže bivši zadrugar.

Natpise da je u spoljnom svetu žigolo koji za novac opšti sa starijim damama Davor je kratko prokomentarisao rečima:

- Te priče su mi jako zabavne i bolje da pišu bilo šta nego da ne pišu ništa - završio je pevač za Alo!. 

PRODUKCIJA POSLALA HITNO SAOPŠTENJE! Stanija Dobrojević više nije učesnik Zadruge!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading