OVA ŽENA JE STVARNO ŠOU Miljana otkrila sve o 20.000 evra koje je dala Zoli, a onda šokirala jednom rečenicom
Printscreen

Rijaliti zvezda Miljana Kulić nakon navodne izjave njene majke Marije Kulić da je svom bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli dala 20.000 evra, progovorila je na tu temu.

- Ma kakvi, nije istina da sam Zoli dala 20.000 evra, sa tim dečkom se ni ne viđam. Nakon finala mi je našao smeštaj, morala sam da ostanem zbog gostovanja na televiziji, bili smo u posebnim sobama, ujutru smo popili kafu i on je otišao svojim poslom, da radi pesmu, posle toga ga nisam videla. Nemam ni njegov broj telefona - rekla je Miljana.

OVA ŽENA JE STVARNO ŠOU Miljana otkrila sve o 20.000 evra koje je dala Zoli, a onda šokirala jednom rečenicom

Printscreen

 

- Naravno da mu ne bih pozajmila novac kada bi me pozvao i pitao - dodala je Kulićeva, pa otkrila kako su njeni roditelji.

- Oni su dobro, biće bolje, tata je smršao, to je normalno zbog operacije. Mama je ide na još neka zračenja, ima još jednu hemioterapiju, biće sve kako treba. Zvala sam lekare, i u Nemačkoj sam se raspitivala, rekli su mi da nije za tamo, njeno zdravstveno stanje, kao i tatino, stabilno je. Išli su na skener, nema više metastaza, hvala Bogu - kazala je Kulićeva.

OVDE saznajte šta se dešava u rijalitiju.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Dragan,Niš

22.07.2021 11:40

Ma lažov bre ova k... paćenica je posle izlaska Zole naskakala na Danijela,Kristijana,Mišela i svi su je otkačili tako da je jedva dočekala Zolu da joj nađe smeštaj a to kod Zole košta, čovek treba da plati pesmu i spot.Taman 20 soma evrića će pokrpi!!