SLOMIO JOJ JE SRCE! Ne možete ni da pretpostavite koju poznatu lepoticu je Igor Kojić ostavio da bi bio sa Severinom!
Printscreen

Brak Igora i Severine u žiži je interesovanja već više od godinu dana. Da li su zajedno ili ne, javnosti nije poznato, ali je potpuno jasno da ih kilometri razdvojenosti sprečavaju da uživaju jedno u drugom.

Iz dana u dan, sve više izgleda kao da su Seve i Igor odlučili da krenu dalje i da svako na svoj način otpočinje neka nova poglavlja, ipak o tome su rešili mudro da ćute.

Malo ko zna da je bivša devojka Igora Kojića ostala slomljena, kada ju je fudbalski menadžer ostavio zbog Severine. Iako je tada priča o krahu ove ljubavi punila novinske stupce, danas se malo ko seća da je Igor imao tajnu romansu sa Katarinom Radivojević.

Alo.rs

 

Inače, Katarina nema sreće sa hrvatskim lepoticama, jer ju je i Vidoje Ristović svojevremeno ostavio zbog voditeljke Nikoline Pišek.

Bilo kako bilo, Igor Kojić stavio je tačku na ljubav sa Katarinom, kako bi uživao u sreći sa Seve. Ipak, čini se da je njegova nepomućena sreća bila kratkog veka, a na veliku ljubavnu priču navukli su se tamni oblaci, koji nikako da prođu.

Severina još jednom pokazala zanosne obline, pevačica objavila fotografiju sa plaže i raspametila muškarce dok radi ovo! Više o tome OVDE.

Komentari (0)

Loading