SEVERINA OTELA CEO ALBUM RADI MANOJLOVIĆ Pevačica ni nakon mnogo godina ne može da prežali! 07:40 Vip 0
MONSTRUOZNO! HRVATICA SEVERINA SLAVI NAPAD NA MILOŠA Na svom primeru potvrdila da postoje i naci i Ćaci! (FOTO) 10:11 Vesti 1
KARLEUŠA I SEVERINA OČI U OČI Pevačice se srele na istom mestu, o Jeleninoj reakciji svi pričaju, jednim potezom oduvala koleginicu! 20:30 Vip 0
TRAŽI SE HITNA ZABRANA ULASKA U CRNU GORU! Severina sramnim postupkom izazvala bes, na javnom mestu je radila - OVO! 12:20 Vip 1
MILAN KNEŽEVIĆ O SEVERINI U CRNOJ GORI Da sam doveo Baju Malog Knindžu u Zetu zvali bi NATO avione 06:00 Vesti 0
NIJE SAMO HRVATSKA ZASTAVA DOČEKALA BLOKADERE U BRISELU Severina otkrila da je region ujedinjen protiv Srbije (VIDEO) 10:12 Vesti 34
"POSLALI SU JE DA URUŠAVA PRAVOSLAVLJE" Pevačica žestoko oplela o Severini: "Žvalava odvratna žaba, ne zna ko je Bog" 19:30 Vip 3
KARLEUŠA I SEVERINA OČI U OČI Pevačice se srele na istom mestu, o Jeleninoj reakciji svi pričaju, jednim potezom oduvala koleginicu! 10:55 Vip 1
IMA LI KRAJA NJENOJ PAKOSTI?! Severina huška region na Srbe, poziva na "pumpanje" i besramno vređa 12:58 Vip 17
JEDVA JE DOČEKALA DA SE SLADI Severina likuje zbog gašenja Karleušinog profila, sramnim potezom je rekla sve! 18:17 Vip 4
KARLEUŠA I SEVERINA OČI U OČI Pevačice se srele na istom mestu, o Jeleninoj reakciji svi pričaju, jednim potezom oduvala koleginicu! 14:05 Vip 0
"ČUVAJ MUŽA OD SEVERINE" Isplivale šokantne tvrdnje da Hrvatica koleginici želi da uništi brak: "Ima fetiš na oženjene!" 17:00 Vip 0
KARLEUŠA JAVNO ZAPRETILA! Pobesnela, pa uputila žestoke uvrede: "Braćo Srbi, Severina će..." 16:30 Vip 3
HAOS U PROGRAMU UŽIVO! Objavljen Severinin eksplicitni snimak u emisiji Jovane Joksimović, Hrvatica se hitno oglasila 21:00 Vip 0
OVO JE NOVA KEBINA SNAJKA! Sofija je 15 godina mlađa od Igora Kojića, muškarcima pravi zazubice vrelim fotkama 17:30 Vip 1
"ODJ*BI, NEĆEŠ MI UĆI U KUĆU 5 GODINA!" Severina zlostavljala sina, isplivale jezive tvrdnje o svađi, slučaj prijavljen nadležnima! 15:40 Vip 0
''SEVERINA JE BUDALA, TREBA DA JOJ URINIRAJU PO GLAVI'' Naš folker osuo paljbu po Severini: "U svojoj zemlji nikada nije bila popularna" 13:40 Vip 1
MRZI SRBE OD 1993. GODINE Svi ispadi Severine Vučković i višedecenijska antisrpska propaganda 09:51 Vip 85
"SEVERINA USLOVLJAVA NOVINARE ZA PITANJA!" Voditelj koji je sarađivao sa njom otkrio: "Bolna tačka joj je Jelena Rozga!" (VIDEO) 19:15 Vip 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
JESAM SLOBODAN, ALI NE RADANOVIĆ, PORODICA MI JE SVE! Cobe bez ustručavanja opleo po kolegama: ''Nemaju Romsku krv za moje pesme'' 20:40 Vip 0
HULIGANI NEĆE VLADATI SRBIJOM Gradonačelnik Niša Dragoslav Dale Pavlović U RINGU o nasilnicima i njihovim planovima 20:00 Vesti 2
NAŠ GLUMAC I VODITELJ POKAZAO STAN I SPLAVOVE! Razveo se nakon 16 godina braka: ''Mislio sam da ću dobiti otkaz'' 21:00 Vip 0
KO JE POKRENUO HAOS U LOS ANĐELESU? Republikanci pokrenuli istragu, njih dvoje su najsumnjiviji! 21:47 Vesti 0
UOPŠTE IH NE JEDEMO PO VRUĆINI, POJMA NEMAMO KOLIKO RASHLAĐUJU TELO Evo i na šta osobe sa visokim pritiskom treba da obrate pažnju, dr Veroslava upozorila 21:02
OD MALIH NOGU TATINIM STOPAMA Nikola Jokić doveo sina na konjske trke, a onda su bake preuzele glavnu reč (VIDEO) 20:05