DOK NOVAKA ĐOKOVIĆA DRŽE U PRITVORU! Estrada šalje snažne poruke podrške teniseru: Pobedićeš u ovom meču, džaba se trude!
Foto: Alo/ilustracija

Najbolji teniser na svetu, Novak Đoković poslat je u imigracioni pritvor u Melburnu gde ga čuvaju dva policajca, a nakon ove veoma neprijatne veste, oglasile su se i neke javne ličnosti.

Naime, Brojne javne ličnosti su uz poznatog tenisera u ovim pomentima, a oglasio se i popularni glumac Andrija Milošević, koji je na svom Instagram profilu poslao "bratu" Novaku jaku poruku.

- Sve je iskušenje u ovom demokratskom svetu pravednosti i miltikulturalizma u kojem vlada samo i isključivo laž. Podrška bratu - napisao je Milošević.

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Osim Andrije, oglasile su se još neke javne ličnosti u znak podrške Novaku Đokoviću.

- Pobedićeš u ovom meču. Svi smo uz tebe - napisao je na Instagramu pevač Saša Kovačević.

- Džabe se trude... Najbolji zauvek. Idemo, Nole - poruka je Ane Sević na Tviteru.

Društvene mreže

 

- Podržimo našeg šampiona - napisala je Ana Rajković, supruga fudbalera Peđe Rajkovića

Podsetimo, niko na svetu nije mogao zamisliti šta će sačekati Novaka Đokovića kada je sleteo u Australiju, a najmanje da će ga lišiti slobode. Prema najboljem teniseru planete, Australijanci su se ponašali apsolutno neprikladno nakon što je utvrđeno da srpski igrač nema adekvatnu vizu za ulazak u zemlju.

SPASILA JE SEBE I NAS OD SOPSTVENE GLUPOSTI! Jovana Jeremić besno odbrusila Tanji nakon njene izjave o napuštanju emisije, ponizila je nikad gore!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading