SPASILA JE SEBE I NAS OD SOPSTVENE GLUPOSTI! Jovana Jeremić besno odbrusila Tanji nakon njene izjave o napuštanju emisije, ponizila je nikad gore!
Printscreen

Veliku prašinu podiglo je praznično izdanje emisije "Amidži šou" zbog toga što je pevačica Tanja Savić napustila istu tokom snimanja zbog Jovane Jeremić.

Naime, nakon što se Tanja Savić oglasila i otkrila da se spasla što je otišla iz emisije, Jovana Jeremić nije mogla da ostane imuna na ove reči i za Alo! je besno odbrusila pevačici.

- Spasila je i sebe i nas od sopstvene gluposti. Ona nije bila predviđena za držanje rejtinga, to smo odradili Nestor, Ivica i ja, a Tanja je tu bila da basira. Kada je basista otišao, ostali su samo glavni instrumenti - poručila je kratko i jasno Jovana za Alo!.

SPASILA JE SEBE I NAS OD SOPSTVENE GLUPOSTI! Jovana Jeremić besno odbrusila Tanji nakon njene izjave o napuštanju emisije, ponizila je nikad gore!

Alo

 

Podsetimo, sinoć je emitovana emisija u kojoj su gosti bili Tanja Savić, Ivica Dačić, Jovana Jeremić i Branimir Nestorović. U jednom momentu pevačica je, dok je Jeremićeva odgovara na pitanje Ognjena Amidžića ustala i otišla bez reči.

SPASILA SAM SE! Prvo oglašavanje Tanje Savić nakon skandaloznog napuštanja emisije, Jovana Jeremić će tek sada izgoreti od besa!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (9)

Loading
Baka

05.01.2022 19:56

Hoće li ovoj dotičnoj već neko pokazati gde joj mjesto?Toliko je puna sebe i iritantna do boli, Pink sam prestala davno gledati zbog nje, zadruge i sličnih. Ovako nešto pročitam i samo se čudim glupostima.

Beli

05.01.2022 19:57

Zeno, sjasi sa metle, imas problema sa glavom, pod hitno kod Laze!!!

XXL

05.01.2022 20:03

Reče Jovana Jeremić što ima čardak među nogama 😳🤭😄😆❗

Dragan

05.01.2022 20:08

Glupačo neotesana, tebi leži uloga klovna u cirkusu!!

Djole

05.01.2022 20:13

E Jovana, Jovana, izvisila si a bio je dobra zamena za tvog muža, pa ti je Tanja kriva za propuštenu priliku.

MUJO

05.01.2022 21:41

Postoji stara izreka: svraka ide s koca na kolac pa se na kraju natekari.

džo

05.01.2022 21:51

Jadnicaaaaaaa, kako se oslovljava Nestorović, pa i Dačić? Hoće reći da je ona, seljančica, (patuljak) u ravni doktora.

Visnja

05.01.2022 22:10

Patasonkice mala sebe si mnogo izdigla,pazi kad budes padala. Odvratna si,vulgarna i prosta. Utuvi sebi u glavu da ne mozes da budes riba sa 163 cm nikada. A zaboravih da ti kazem da si ruzna i da luk zaplace kad ga seces.

Vladimir

05.01.2022 23:05

Jovana tvoja prepotencija i narcisoidnost su do BEZUKUSA, a vrhunac neznanja si pokazala kada si htela da pokažeš "znanje"! Čuj "plavušo", glavni instrument u svakom orkestru je upravo BAS, i bez svih intrumenata se može ali bez njega NE! Znam, htela si da ispadneš "pametna" ali jedno su želje, a drugo .....