BILI SMO SREĆNI KADA JE REKLA DA SE UDAJE, A OVO ŠTO JOJ SE DEŠAVA NIJE LEPO Saša Popović otkrio kako je pomagao Tanji Savić!
instagram/tanja_savic_private, Alo/Rajko Ristić

Direktor "Grand" produkcije prvi put je javno priznao u kakvim je odnosima sa Tanjom sa kojom je raskinuo ugovor dve godine pre isteka:

Foto: Alo.rs

 

 

- Tanja je naše dete. Sa ove distance, ona se pojavila u Požarevcu 2003. godine. To je 18 godina, hej! Nju je "Grand" napravio i žao mi je mnogo. I Žika i ja smo bili srećni kada je rekla da će da se uda. Oslobodili smo je dve godine pre od ugovora jer je bila trudna, a ovo što se dešava nije lepo. Mi je volimo i podržavamo - iskreno je kazao Saša kada su ga pitali da li mu je žao zbog svega što se dešava Tanji.

E-stock

 

 

Proteklih dana Savićeva je u centru zbivanja, ona je nakon godinu dana koliko ima od kada je njen suprug Dušan Jovančević odveo sinove Maksima i Đorđa u Australiju, ponovo dovela decu u Srbiju. Međutim, njen suprug je sada dostavio Alo!-u poruke za koje tvrdi da su mu poslali sinovi, a u kojima piše da deca ne vole svoju majku. 

Pevačica ljuta na Brenu i Bobu jer je nisu zvali na slavlje povodom prodaje "Granda", a sve o tome pročitajte OVDE.

Komentari (1)

Loading
Filip

08.07.2021 12:14

Krstijan golubovic mora se vrati zadrugu svi ce izbaceni to molivas dnas ponocu je slavi rodjedan stefan karic