Printscreen
Foto: Printscreen/Printscreen

Incident je zabeležen video snimkom koji je objavljen na Jutjub kanalu Lake TV 31. avgusta 2012. godine. Snimak prikazuje kako su putnici nasilno bačeni napred-nazad preko palube čamca. Usled ovog udesa, petoro ljudi je prebačeno u bolnicu sa lakšim do umerenim povredama. 

Incident je zabeležen video snimkom i objavljen na Jutjub kanalu 2012. godine.

Snimak pokazuje kako se putnici voze u gliseru, ne sumnjajući na kakve će talase naići. 

Uskoro su otkrili šta znači kada se ne nose zaštitni prsluci, pa se lepo usred glisera živi izlomite!

 

 

Ovaj video izazvao je lavinu smeha i komentara na društvenim mrežama, a kako se kasnije saznaje, učesnici ovog urnebesnog događaja izvukli su se tek sa manjim telesnim povredama. 

Kasnije se jedan od učesnika javio na jednom forumu i ispričao svoje viđenje događaja:

"Hej ljudi, bio sam putnik u ovom čamcu tokom nesreće. Da, kršena su mnoga kardinalna pravila. Najvažnije je što smatram da nema prsluka za spasavanje. Koliko god izgledalo ludo, imali smo jakne za svaku osobu, ali shvatili smo da ih niko drugi nije nosio... Kolike smo bili budale, pročitao sam toliko gadnih komentara na Jutjubu i drugim sajtovima da sam u šoku. Ovo je bio veoma uznemirujući događaj za sve uključene. Bio sam u blizini motornih čamaca mnogo godina i potrebno je samo nekoliko minuta da izgubiš život ili trajno povrediš ljude koje voliš.", napisao je on.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading