Marija Kulić
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ilustracija

Učesnik Elite, Ivan Marinković, sinoć je u emisiji otkrio da planira da se pozabavi borbom za starateljstvo nad sinom Željkom. 

- Mislim da je Miljana jedna od najgorih majki koju sam ikada video. Jedina je majka koja nema starateljstvo, kao što sam ja ne brinem o njemu, ne brine se ni ona. Marija se brine o tom detetu, a ona zaslužuje da ne dobije starateljstvo nad tim detetom, a sada ću se ja ozbljno potruditi da Željko bude sa mnom - rekao je Ivan.

Miljanina majka, Marija Kulić oglasila na se na društvenoj mreži Instagram i tom prilikom Ivanu poručila da nema ništa od starateljstva. 

Biće, al u ku*cu. Kad bude otac Leni, onda će i drugima - napisala je Marija, pa je dodala još nekoliko storija.

Marija Kulić

Foto: Printscreen/instagram

 

- Buđolina, zašto ne piješ terapiju, kada si muža bola makazama i krv bila po celoj zgradi. Lekovi bi ti pomogli - napisala je Marija aludirajući na sukob koji su Jelena i Ivan imali jednom prilikom.

- Bivši alkoholičar kom su supstance izgorele moždane vijuge neće nikad biti otac mom unuku. Takvima koji stave dete da se brčka u kadi u ohlađenoj vodi i vrate ga bolesnog i koji stave dete u ćošak od dva sata, koje je posle pet godina došlo prvi put kod monstruma, neće ga videti nikada više - poručila je.

Marija Kulić

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, pevačica Goca Tržan sa svojim dugogodišnjim izabranikom Radomirom Novakovićem snima njihov porodični rijalitiji "Moj savršeni brak", za televiziju K1, pa su brojni detalji iz njihovog života tako dostupni javnosti.

Tako sada društvenim mrežama kruži snimak na kom njena naslednica Lena i pevačica razgovaraju o ocu devojčice i višegodišnjim učesnikom raznih rijalitija, Ivanu Marinkoviću.

- Moglo je mnogo bolje, moglo je da bude sve drugačije, da se on ponašao drugačije. Razočarao me je u nekim situacijama - Lena je govorila majci.

- Jesi ti svesna da ti nemaš nikakve veze sa tim? - pitala je Goca.

- Ja sam toga svesna, ali opet, tata mi je... - istakla je Lena.

Goca je nije krila da je potištena zbog svega, te na pitanje kako bi ona to mogla da popravi, Lena je odgovorila: “Ne možeš”.

- Rekla sam ti sto puta "izvini" u njegovo ime - nastavila je pevačica.

- Ne možeš ništa, na njemu je. A njega boli du*e, kao i uvek - rekla je Lena.

- Mislim da on samo nije svestan svojih postupaka. Njemu cilj opravdava sredstvo, ne vidi širu sliku. Ja to negde pokušavam da razumem - rekla je Ivanova bivša supruga.

- Ja ne razumem. Ti pokušavaj, ja neću da razumem. Nema tu šta da se razume ili ne razume. Hvala Bogu, on je svestan čovek, svestan je svojih postupaka - bila je odlučna Lena, a Goca je na kraju istakla:

- Ne znam da li je svestan.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Cile

01.03.2024 11:53

Ološ ima veću empatiju prema keru nego prema deci