ČABARKAPA PRETUKAO "KRALJICU SILIKONA" Batine usledile posle svađe, pretio joj i da će je ubiti
Printscreen

“Kraljica silikona” i bivša rijaliti učesnica Tijana Đuričić prijavila je Željka Čabarkapu (34), brata Aleksandra Čabarkape, da ju je pretukao ispred zgrade u Ulici Tihomira Višnjevca, u beogradskom naselju Zvezdara. Prema izvorima našeg lista, on je starletu dovezao ispred zgrade, gde su se posvađali, posle čega ju je i prebio.

– Tijana je izjavila da je zadobila krvave ogrebotine, a da joj je Čabarkapa zapretio da će je ubiti. Ona je šokirana i ne želi da daje izjave – kaže izvor našeg lista.

Željko Čabarkapa je brat Aleksandra Čabarkape, poznatog po vezi sa majkom i ćerkom Ljubom Pantović i Aleksandrom Subotić, sa kojom ima ćerku Magdalenu. Mlađeg Čabarkapu je polovinom septembra bivša supruga prijavila za porodično naselje.

Kako je navela, njenog poznanika namamio je u kuću u Kaluđerici i tom prilikom uz pomoć dvojice saučesnika mučio i pretukao mladića, optužujući ga da je u emotivnoj vezi sa njegovom bivšom. Bio je u bekstvu mesec dana, a onda se predao policiji u Grockoj.

Pre nešto više od dve nedelje, ponovo se našao u žiži interesovanja. Tada je ustanovljeno da je, dok je vozio BMW X3, bio pozitivan na kokain.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading