''OVAJ ČOVEK JE U RIJALITIJU BIO 64 MESECA'' Svi misle da je u pitanju Lepi Mića - među rekorderima se pojavile i dve žene (FOTO) 16:40 Vip 0
ČIM JE UZEO 20.000 EVRA OVO JE URADIO KRISTINI Golubović nije mario za kamere, usledio šok potez, niko nije verovao da će to da se desi javno (FOTO) 10:50 Vip 0
"POBEDIO JE NAJVEĆI NASILNIK" Rijaliti učesnik žestoko udario na Golubovića, pa odmah napustio studio: "Razočaran sam" 08:40 Vip 0
OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Veliki favorit ispao sa Farme, samo još njih dvojica su ostali! (FOTO) 00:00 Vip 0
OVA UČESNICA JE ISPALA SA FARME! Samo muškarci ostali, poljubila samo njega i odmah napustila imanje 22:55 Vip 0
ZA NJOM SE VEČERAS SVI OKREĆU Žena Kristijana Golubović zasenila sve u Šimanovcima, ovakva se pojavila na finale Farme (FOTO) 22:45 Vip 0
NJIHOVA LJUBAV JE POBEDILA SVE IZAZOVE Rea se bacila u Saletov zagrljaj, emotivne scene u finalu Farme (FOTO) 22:15 Vip 0
ŠOK PRED SAMO FINALE FARME Detalj koji je svima promakao, Dušica Jakovljević raskrinkala sve (FOTO) 21:05 Vip 0
"ODVIKLA SAM SE OD NJEGA" Kristijan Golubović ni ne sluti kakav ga haos čeka sutra u domu kada se završi Farma 18:40 Vip 0
OVO SU SUPERFINALISTI FARME 8 Nakon tenzičnog izbacivanja došlo do obrta, na imanju se slavilo do jutra! 07:55 Vip 0
POSLEDNJE IZBACIVANJE SA FARME! Gledaoci zanemeli nakon saopštenja, muvala se sa Kristijanom Golubovićem, a sada je ugrožena! 17:50 Vip 0
SPAVALA JE U ŠTALI A SADA IMA ZAVIDNU KARIJERU Naša pevačica progovorila o teškom periodu u životu: "Bila sam najmlađa, a oni su bili jako zli" 21:30 Vip 0
"HOĆU DA GA VIDIM ŽIVOG" Brat učesnika Farme završio u Hitnoj pomoći zbog dešavanja u rijalitiju, obratio se produkciji (VIDEO) 13:45 Vip 0
NEĆU U ROV S ĐAVOLOM I S ONIMA KOJI MRZE SRBIJU: Branko Babić U RINGU sasvim otvoreno o svemu 20:00 Vesti 0
Jovanović: Korišćenjem kvalifikovanog elektronskog potpisa u klaudu eUprave do efikasnije usluge u Banca Intesa (FOTO) 12:29 BIZ 0
"NE DAM ŽENI DA IDE SA DRUGOVIMA" Sajfer ponosno šokira stavovima, palo priznanje: ''Bio sam ženskaroš, ali sam muško pa...'' (VIDEO) 20:15 Vip 0
''KAJEM SE ŠTO SAM ODBILA ULOGU U IGRI SUDBINE'' Zorana Mićanović šokirala saznanjem, pa spomenula oca: ''Dve operacije kičme i infarkt'' 20:03 Vip 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 23. JUN Ribe će imati malo više problema, neće im biti lako uopšte 20:01