Tijana Đuričić
Foto: Alo/Foto: Youtube/Printscreen

Plastična hirurgija danas nije stvar prestiža, te tako sve više žena odlazi pod nož, a dobro je pitanje gde je granica dobrog ukusa. 

Tijana Đuričić, poznatija kao "kraljica silikona", pre nekoliko godina zapanjila je javnost svojim fizčkim izgledom, kada su njene fotografije iz jednog kluba postale viralne.

KRALJICA SILIKONA DANAS NE LIČI NA SEBE: Svi se pitaju šta joj se desilo, povukla se i potpuno promenila (FOTO)

Foto: Youtube/Printscreen

 

Javnost je tada šokirano zurila u snimke "prenapumpane" crnke koja se na društvenim mrežama hvalila uvećanim usnama i grudima, a napadno plava sočiva su dodatno doprinela njenom neprirodnom izgledu.

Na toj fotografiji pozirala je sa drugaricom koja je očigledno delila istu strast prema estetskim zahvatima, a mediji su odmah stupili u kontakt sa njima. Tijana je bila gošća u emisiji "Magazin In" u kojoj je još jednom šokirala svojim stavom, i pokrenula javnu raspravu o starletama, estetici, lepoti, samopouzdanju, i uopšte, vrednostima u današnjem društvu.

KRALJICA SILIKONA DANAS NE LIČI NA SEBE: Svi se pitaju šta joj se desilo, povukla se i potpuno promenila (FOTO)

Foto: Youtube/Printscreen

 

Tijani je popularnost donela i učešće u rijaliti šou programu "Farma". Tada je isplivala njena fotografija pre svih estetskih zahvata. Mnogi su komentarisali da joj promena izgleda uopšte nije bila potrebna, ali je Đuričićka odbijala svako mišljenje koje se kosi sa njenim.

Tijana se potom naglo povukla iz javnog života, klubova, reflektora, i šokirala novom drastičnom promenom.

Evo kako danas Tijana izgleda

Printscreen

 

Ona je rešila da smanji grudi, izvadi silikone u usnama, smrša i ukloni plava sočiva! Dakle, sve ono po čemu je bila prepoznatljiva.

Danas Tijana izgleda skroz drugačije. Iako se nije u potpunosti odrekla zahvata na svom licu i telu, sada izgleda znatno prirodnije, a prema mišljenju mnogih - i lepše. Pored svedenijeg izdanja, uočljiva je njena nova crvena boja kose.

Evo kako danas Tijana izgleda

Printscreen

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading