A NEKADA JE PLAŠILA NAROD Kraljica silikona šokirala drastičnom promenom izgleda (FOTO)
Foto: Youtube/Printscreen

Tijana Đuričić, poznatija kao "kraljica silikona", pre nekoliko godina zapanjila je javnost svojim fizčkim izgledom, kada su njene fotografije iz jednog kluba postale viralne.

Pre nekoliko godina, javnost je šokirano zurila u fotke "prenapumpane" crnke koja se na društvenim mrežama hvalila uvećanim usnama i grudima, a napadno plava sočiva su dodatno doprinela njenom neprirodnom izgledu.

Na toj fotografiji pozirala je sa drugaricom koja je očigledno delila istu strast prema estetskim zahvatima, a mediji su odmah stupili u kontakt sa njima. Tijana je bila gošća u emisiji "Magazin In" u kojoj je još jednom šokirala svojim stavom, i pokrenula javnu raspravu o starletama, estetici, lepoti, samopouzdanju i uopšte, vrednostima u današnjem društvu.

A NEKADA JE PLAŠILA NAROD Kraljica silikona šokirala drastičnom promenom izgleda (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Tijani je popularnost donela i učešće u rijaliti šou programu "Farma", i tada je isplivala njena fotografija pre svih estetskih zahvata. Mnogi su komentarisali da joj promena izgleda uopšte nije bila potrebna, ali je Duričićka odbijala svako mišljenje koje se kosi sa njenim.

A onda, Tijana se naglo povukla iz javnog života, klubova, reflektora, i šokirala novom drastičnom promenom - "kraljica silikona" više nije bila "kraljica silikona"!

Naime, ona je rešila da smanji grudi, izvadi silikone u usnama, smrša i batali plava sočiva! Dakle, sve ono po čemu je bila prepoznatljiva.

Ovo je naišlo na opšte oduševljenje svih njenih fanova, a komplimenti su se samo nizali. Danas Tijana izgleda skroz drugačije. Iako se nije u potpunosti odrekla zahvata na svom licu i telu, sada izgleda znatno prirodnije, a prema mišljenju mnogih - i lepše.

NISU MU DALI DA PREĐE GRANICU Danijel Alibabić ostao zatečen zahtevima carinika

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading