ON ZA MENE NIJE DOBAR ČOVEK Osman Karić šokiran Janjuševim ponašanjem nakon teške porodične tragedije
Foto: Alo/Foto: Massnori Josida

Osman Karić redovno prati rijaliti po čemu je i poznat, a o takmičarima komentariše na svom Instagramu.

Ovog puta on se dotakao Janjuša i izneo niz kritika na njegov račun. Kako je istakao, Janjušević je, citiramo, kvaran i puca ove sezone na prvo mesto. Osmanu naime nikako nije jasno odakle Janjuševiću snaga za rijaliti posle tragedije sa kojom se suočila njegova porodica.

Neko sam ko se bavi rijalitijem od samog početka, imam dovoljno iskustva, jer sve što radim i čime sam se bavio u životu gledao sam da radim perfektno, što znači da sam perfekcionista. Da, sa Asminom sam se čuo veče pre nego će doći u moju kuću gde je bio moj gost u radio-emisiji "Kralj Elite". Obzirom da se do tada nije oglašavao, bila mi je čast što je meni dao intervju - započeo je Osman i dodao:

- Asmin je rekao dosta toga u svoju odbranu što se tiče celokupne situacije sa Aneli. Na narodu je da da svoj sud da li on govori istinu ili ne. Janjuš, čovek koji je ušao u rijaliti da fejkira ljubav i vezu da se sprda, a svi dobro znamo kakvu je tragediju imao, za mene nije dobar čovek - poručio je Osman za Republiku.

Podsetimo, Osman je nedavno opleo i po Anelinoj sestri Siti: 

- Kako izgleda prasica kada je lepo odgajana i 'Sita' - napisao je Karić, a sudeći po velikom slovu i interpunkciji jasno je na koga aludira.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading