Dejan i Biljana
Foto: Printscreen/Hype TV

Bivši rijaliti učesnik i voditelj Dejan Dragojević jutros je doživeo veliku neprijatnost kada je krenuo na posao. Kao i svakog dana, Dragojević je ušao u lift, ali na pola puta, on se zaglavio i narednih 40 minuta je proveo u njemu.

Pobednik pete sezone Zadruge je pokušao da otvori vrata, ali nije uspeo jer je lift prilično star. S obzirom na to da u toj zgradi živi odnedavno, kao da nema broj telefona upravnika, niti nekog od komšija, Dejan je bio prinuđen da pozove vatrogasce.

Dejan Dragojević

Foto: Printscreen/instagram

 

Agonija je trajala prilično dugo, u jednom trenutku je razmišljao i da lupa u vrata kako bi ga neko možda čuo i pozvao pomoć. Pritom, posle dvadesetak minuta, počelo je da bude i zagušljivo, Dragojević je osetio napad panike, ali je uspeo da se smiri, a onda je fotografisao sebe i fotografiju objavio na svojim društvenim mrežama.

- Po jutru se dan poznaje - napisao je Dragojević i informaciju o neprijatnosti u liftu podelio s kolegama na Hype televiziji.

Inače, Dejanu su se u lftu dešavale razne stvari. Jednom je svojoj devojci, koju je upoznao posle razvoda od Dalile, baš na tom mestu izjavio ljubav, uz veliki buket cveća. 

Ti si papučar, Dalili se oprostio prevaru

 Bilal je iskreno rekao da je Dejana smatrao "papučarem” zbog toga što je oprostio prevaru u rijalitiju svojoj tadašnjoj ženi Dalili Dragojević.

Međutim, istakao je da je kasnije razumeo Dejanov postupak, jer je i sam prošao kroz sličnu situaciju. Sada, svestan svojih grešaka i ishitrenih poteza, Bilal naglašava da ne podržava stav da je u ljubavi sve dozvoljeno.

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading