Bilal brajlović
Foto: Printscreen/Hype Production

Gost u emisiji “D-Cast” ove nedelje bio je  kontroverzni učesnik rijalitija Bilal Brajlović.

Njegovo učešće u rijalitiju obeležile su ljubavne veze i kratke avanture, ali ništa manje nije se govorilo ni o njegovoj svadbi sa Majom Marinković.

Bilal brajlović

Hype Production

 

Na samom početku emisije, Bilal je iskreno izneo svoje prvobitno mišljenje o Dejanu, smatrajući ga “papučarem” zbog toga što je oprostio prevaru u rijalitiju svojoj tadašnjoj ženi Dalili Dragojević.

Međutim, istakao je da je kasnije razumeo Dejanov postupak, jer je i sam prošao kroz sličnu situaciju. Sada, svestan svojih grešaka i ishitrenih poteza, Bilal naglašava da ne podržava stav da je u ljubavi sve dozvoljeno.

- Moje mišljenje o tebi na početku da si papučar iz razloga što si Dalili oprostio ono što si oprostio. Ti si unutra bio preinteligentan, tvoje rasprave sa onim, neću ni ime da mu spominjem, vidi se da znaš. Ali jednostavno, evo i ja sam istu grešku napravio kao i ti. I onda i meni neko može reći “Bilal, papučar”, i jesam. Ja sam tek posle video da ne možeš baš tako razmišljati. Sve što si stariji, pametniji si, a glup bio, ali to je tako. Ti i ja smo pogrešili. Ne mogu se ja sada raspravljati. Jesam, pogrešio sam, oprostio nešto, pa neko ti kaže zbog ljubavi je sve dozvoljeno. Nije dozvoljeno zbog ljubavi ništa. To je samo opravdanje. Ja sam pogrešio, ali ću se potruditi sledeći put da ne napravim tu grešku – bio je iskren Bilal.

Alo! / Hype 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading