POLICIJA GA UHVATILA DOK RADI OVO Frana Pujasa presrela patrola, ovo su svi detalji!
Foto: Alo/Printscreen

Bivši učesnik rijaliti programa „Zadruga“ Fran Pujas, našao se na meti policijske patrole. Naime, dok je sedeo u dečjem parku, Pujasu je prišlo dežurno policijsko osoblje, koje mu je tražilo isprave. 

Naime, bivšeg dečka Elene Kitić, ekipa „Papraco lova“ je pratila po kraju u kom živi, i tom prilikom su usnimili kako dežurna policija traži isprave Pujasu.

Fran je najpre sedeo u kafiću, a potom se uputio u park i sedeo na klupici, sve dok mu policijska patrola nije prišla. On je uredno službenim licima dao lična dokumenta. Nakon što su ga proverili, policija se udaljila, ali ne zadugo. Policajac koji ga je legitimisao vraća se sa drugim kolegom ponovo do Pujasa nakon čega su ga potpuno pretresli, obavili telefonski poziv, a potom otišli svojim putem. 

Kako se navodi u prilogu u pitanju je redovna kontrola, a osim toga, policija je Pujasa legitimisala jer je strani državljanin koji boravi duže vreme u Srbiji.

Podsetimo, Fran je ranije već imao problema sa zakonom, a pre nekoliko meseci i uhapšen je tokom pokušaja da pređe granicu između Srbije i Hrvatske.

SKINUO SE FRAN PUJAS, PA ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE! Pokazao mišiće i izvajano telo, istopio se ženski deo publike

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Kaja

11.05.2023 18:11

Naš narod je bezbeda i siguran uz Vučica, a opozicija može samo da sanja o prljavoj igri koju je zamislila.