"PAPRENO NAPLAĆIVALI USLUGE" Ana i Zvezdan organizovali svingerske žurke, pravili partije na kojima su okupljali poznata imena, a sve se odvijalo u ovoj kući!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Bivši nevenčani supružnici, Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić, pre nego što su postali popularni zahvaljujući učešću u "Zadruzi", bili su poznati u gradskim krugovima jer su organizovali svingerske žurke, na kojima su mogli da se pojave samo imućni i moćni ljudi. 

- Njih dvoje su pre početka "Zadrugr" pravili se*s-partije, na kojima su se okupljali bogataši, biznismeni i neki političari. U pitanju su svingerske žurke, koje nisu dozvoljene, ali iza tog paravana ko zna šta se jos dešavalo. Za taj njihov kupleraj bluda i razvrata, koji se odvijao u jednoj kući nadomak Beograda - kaže izvor, pa dodaje: 

- Okupili su mlade singl devojke, kojima je zagarantovan besplatan ulaz jer su odličan mamac za parove koji žele da se zabave s lepoticama i ne žale da za takve usluge plate. 

- Ana i Zvezdan imali su uticajne goste, koji nisu želeli da se zna da posećuju ovakva mesta, pa su papreno plaćali i za garanciju diskrecije. 

POTPUNO NEVEROVATNO Bojan Simić dobio zabranu prilaska Ivani Šašić, a evo gde se on trenutno nalazi!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading