SVAĐA KOJA JE POTRESLA IMANJE Mikica i Zvezdan urlali jedno na drugo, na taj način pokušali da reše problem, Slavnić ne popušta
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Mikica Bojanić izašao je iz Bele kuće, te je razjarenog Zvezdana Slavnića uhvatio za ruku i odveo ga sa strane kako bi porazgovarali i sveli račune.

- Mnogo ljudi mi je reklo da si me pljuvao. Da si pričao da ti se se*e od mene i ostalo - rekao je Zvezdan.

- U decu se kunem, nisam to nikada rekao. Ajde dalje - rekao je Mikica.

- Je l' si rekao: "Ovaj nije doneo nijednu bajaderu" - pitao je Zvezdan.

- Ne, kunem se u decu. Ja sam Matoroj rekao: "Nije mi doneo ni pivo ni vino" - rekao je Bojanić.

- Je l' nije normalno da dođeš i kažeš mi, a ne da pričaš pred nekim da je nešto džukački - urlao je Zvezdan.

- Ako je neko prema tebi bio korektan, mislim da sam to ja. Desila se stvar koja se desila, tako je kako je. Ti si ustao kako god i šta god, rekao si: "Ja ostavljam ženu, ja sam se zaljubio". Ja sam ustao i rekao: "Ti si se zaljubio?! Ti si moj drugar, podržavam". Sada kada se ovo desilo, rekao sam da nisi trebao. Sedeli smo Slađa i ja sami, ona je počela priču. Ja sam rekao tada i sada kažem, da postupak nije fer i da je postupak džukački - rekao je Mikica.

- Kad budeš izašao, da vidimo da li bi zvao Mikija ili mene za frku?! Kad je onaj mali došao tebi na leđa, ja sam dotrčao! - urlao je Zvezdan.

SVAĐA KOJA JE POTRESLA IMANJE Mikica i Zvezdan urlali jedno na drugo, na taj način pokušali da reše problem, Slavnić ne popušta

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Pominješ mi bajaderu?! Ma daj Zvezdane, nemoj da me je**š. Okej, priznajem grešku za Slađu. Dolaziš besan, ja sedim za stolom, neočekivano, prišao sam i vidim tvoj adrenalin...Ja ti sada kažem, ko je ona meni?! Meni su mnoge neke stvari ovde kaša u mozgu. Ja sedim ovde i razmišljam o tome - objašnjavao je Mikica.

- Je l' ti je neko nešto loše rekao da sam ja rekao za tebe - pitao je Zvezdan.

- Ne, naljutili smo se što nam nije ponudio tortu iz poklona za mesečnicu. On se ućutao, ja se ućutala. Dok sam ja bila u pabu, nisam čula. On me je probudio prekjuče i kaže mi: "Izgleda da je Zveki je**o Maju..." - rekla je Zorica.

- Nikad u životu, sve ćemo mi znati, ali kunem se u svo troje dece...Ja ću se sutra s njom sresti negde, znači mi za nju. Znaš koliko me zabole ku**c za 95 posto njih - rekao je Bojanić.

TRESLO SE IMANJE OD NJEGOVE VIKE Mikica otkrio istinu o Zvezdanu, on počeo da lomi sve redom, prizor je šokantan (VIDEO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading