Mikica Narod Pita
Foto: Privatna arhiva/Foto: Youtube/Printscreen

Mikica Bojanić bio je sinoć gost u emisiji 'Narod pita' i nije ni slutio da će u programu uživo biti dokazana njegova preljuba. Naime, u emsiju se uključila Maja Kovačević i iznela detalje ove afere.

- Maja Kovačević je kraj telefona. Raskinula sam vezu s dečkom...Ja sam htela da pitam Dragića, rekao si da ne misliš da bi Maja Kovačević bila bolji izbor od Sane, da li to stvarno misliš - pitala je ona.

- Glupo bi bilo da kažem sada da bi bilo bolje nego sa Sanom, ali sam rekao da bi me ti više poštovala. Ti i ja smo imali drugarski odnos. Je l' hoćeš da čuješ da nisam bio sa Sanom, da bi nam bilo lepo?! Eto, da nisam bio sa Sanom bilo bi nam lepo. Sada si i slobodna, možemo da se čujemo, vidimo, možeš da dođeš na more - rekao je Dragić.

- Ja poštujem ljude koji stoje iza svojih reči...Mikice, ajde da te Maja nešto pita, kako to da ja nisam našla nijedan klip i kako objašnjavaš onaj tvoj erotski poljubac u usta u pušionici?! Mikica i ja na Marijinom rođendanu - rekla je Kovačevićeva.

- Imao sam želju da te poljubim, ali se ne sećam - rekao je Mikica.

- Iza toga sledi Mikice, stoje tu Marija, Zorica i ti plešete to vaše kolo, ja prolazim, ti govoriš Zorici: "Ovu malu bih poje**o" - rekla je Maja.

- Šta je tu loše, ti si odlična riba! Rekao sam da bi, da nisam oženjen - rekao je Bojanić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading