Mikica Narod Pita
Foto: Privatna arhiva/Foto: Youtube/Printscreen

Mikica Bojanić, sin pevača Miloša Bojanića, istakao se prošle sezone svojim učeščem u rijalitiju Zadruga. 

Naime, njega su gledaoci zavoleli i kao vrsnog pevača budući da je talenat nasledio od oca, ali i kao komentatora jer se sjajno snašao i kao rijaliti igrač.

- Sprečili su me bolest moje majke, a onda i zdravlje moga simna. Naime, majka je morala da ide na operaciju, a najmlađi sin Marko je trebalo da primi terapiju za autizam, koja postoji samo u Japanu. Sve se to odigravalo krajem avgusta i u septembru, pa nisam nikako mogao da uđem tada u rijaliti i ostavim suprugu samu.

- Sada je sve u redu, majka je imala problem sa kičmom, zbog toga se i operisala i sada je dobro, a što se sina tiče, to je terapija za koju smo iz više izvora čuli da je delotvorna, pa smo, naravno pokušali. I to je prošlo okej, bolje mu je, ali za njegovo stanje izlečenja nema.

Mikica je otkrio da je veoma teško i bolno kada roditelj ne može da pomogne svom detetu.

- To je nešto što, ja mislim, može da razumije samo roditelj koji ima dete sa autizmom. Ja bih sve na svetu dao da se sve to prenese na mene, kao i supruga, ali ne mogu to da uradim, za tu bolest leka nema. Gde sve nismo išli, Kanada, Amerika, ma gde nismo, ali šta se tu može. Vremenom smo se supruga i ja pomirili sa tim i radimo sve kako bi njemu bilo bolje. Morali smo i zbog njega i zbog druge dece da nastavimo sa životom normalno i prihvatimo to.

- Nisam toliko pričao o tome javno, ali ne stidim se ničega niti imam problem, taman posla. Samo je bio u pitanju rijaliti, znate već kako to sve tamo ide, nisam hteo da se o tome govori loše niti da se provlači po medijima, hteo sam da zaštitim svoju porodicu i uspeo sam. Marko je divno dete, zaista, kao i ostali, naravno - rekao je Mikica Bojanić ze "Express".

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading