"MARIJA JE VRIŠTALA IZ SOBE" Bebica razotkrio jezive i stravične detalje o Kulićima, Siniša bio na ivici smrti, priznanje ledi krv u žilama!
Foto: Alo/ilustracija

Nenad Macanović Bebica diskvalifikovan je iz Zadruge, te se spekuliše da li i dalje čeka Miljanu Kulić u Nišu kod Siniše Kulić, ili ipak ne.

On je u emisiji otkrio do sad nepoznate detalje odnosa sa Kulićima, kao i ceo period kada je Miljana bila u životnoj opasnosti, ali nam poverio detalje i Sinišinog zdravlja.

 

Printscreen

Bebica je otkrio i kako je Siniši spasio život, budući da je Marija već o tome govorila ne napomenula da će mu do kraja života biti zahvalna na tome.

- On je imao operaciju, taj karcinom grla, nosio je onu kanilu na vratu. Tokom noći, Miljana i ja smo došli iz stana, došli smo kod njih, bili smo u sobi, tamo smo nešto radili, samo smo čuli Mariju da nas je zvala. Kaže dođi brzo, kada sam došao, Siniši je ispala ta kanila, izašla je iz grla, počeo je da se guši - pričao je Nenad, pa dodao:

- Ja sad u čudu gledam, sećam se doktor kako je to stavljao, da je on to gurnuo, stavio je prst tamo sa rukavicom, ja sam isto raširio prstima, stavio prst ubacio sam tu kanilu, vratio je unutra - rekao je Nenad.

- Posle je sve bilo normalno, otišli smo u bolnicu, sve je bilo u redu.

"UBIO, PLJAČKAO, BEŽAO OD ZAKONA... " Stefan Karić se obrušio na Zvezdana, a onda izneo šokantne detalje o njemu, Slavniću neće biti dobro!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading