Sloba
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Sloba Radanović veoma je aktivan na društvenim mrežama gde neretko deli svoje mišljenje na razne teme, te je tako nedavno prokomentarisao tiktokera Andriju Milivojevića Vajvaia, koji mu je sada žestoko uzvratio.

Njihove prozivke počele su u kada je Vajvai pozirao za društvene mreže držeći devojku preko ramena dok joj je zadnjica u prvom planu, što je Slobu razbesnelo.

Sloba Radanović

Foto: ATA Images

 

Folker je oštro osudio tiktokera, a Andrija je potom na Instagram profilu podelio Slobin komentar na njegovu fotografiju i ispod okačio jedan od komentara koji se našao ispod Radanovićeve objave, sa kojom se influenser i složio.

"A ti kad je*eš na nacionalnoj televiziji pred ženom, to nije pogrešno. M'rš bre, bagro zabagrena, ti ćeš nekom da prosipaš priče o moralu", glasio je komentar, s kojim se Andrija složio, a potom ostavio emotikon klovna.

Vajvai

Printscreen

 

Podsetimo, Radanović je povodom sporne fotografije napisao:

- Sve na ovoj fotografiji je pogrešno. Dok se god pravimo da je ovo normalno i kul i mi smo pogrešni. U šta smo se pretvorili kolektivno, kao društvo... Ovo je jako pogrešno, dečko. A i ti devojčice.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading