NE ZNA GDE UDARA Marko se bori na sve načine da preuzme Sanjinu krivicu na sebe, ona na korak da zaplače
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Voditeljka Ivana Šopić ušetala je u Belu kuću, te je tom prilikom najavila zadrugarima prvi video klip, na kom su imali priliku da vide kako Marko Janjušević Janjuš govori da se nikada nije ljubio sa Sanjom Grujić i kune se, ali govori kako su bili intimni, ali nisu imali seksualni odnos.

- Ja bih čestitala Veliki petak svim hrišćanima, mislim da je previše pričanja na ovu temu i sve je rečeno. Tako da, ne znam zašto bih produbljivala. Marko je meni sve to prepričao - rekla je Sanja.

- Sve što sam rekao njima, rekao sam i njoj. Sviđa mi se kako se snimam na klipu, lepo mi je telo. Ta tema je ispričana, sve smo rešili. Ja sam rekao šta je mene tu pogodilo kao muškarca, priča se nešto što je se desilo 2021.godine, naravno da mi ne prija. Kada mi je Janjuš pričao, video sam da nije bili intimna na način na koji sam ja protumačio. Mislim da treba da verujem svojoj devojci, a ne nekim drugim ljudima - rekao je Marko.

- Pretpostavke ostavljam gledaocima...Na nama je da kontrolišemo reakcije i da gledamo kakvi smo mi od trenutka kada smo stupili u odnos, jer svaka reakcija gradi naš odnos - rekla je Sanja.

- Što je ispao problem ako je ovo prošlost - pitala je Ivana.

- Pa sad sam rekla, zbog ishitrenih reakcija - rekla je Sanja, a onda se Marko ubacio:

NE ZNA GDE UDARA Marko se bori na sve načine da preuzme Sanjinu krivicu na sebe, ona na korak da zaplače

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ja ne bežim od svoje krivice. Onako kako sam odreagovao i pobacao stvari, ne bežim od toga da je ružno i da nema opravdanja. Nemam problem da zamolim za oproštaj ako je ispalo tako kako je ispalo. Sanja neće odmah od svoje greške da prizna, ja hoću, jer sam samokritičniji. Možda zato što je jedinica, pa je razmaženija. Videli smo da smo oboje krivi, možda čak i ja malo više, jer nisam slušao svoju devojku, treba da verujem njoj jer se ljubavni odnos zasniva na poverenju - rekao je Stefanović.

- Ja sam se za to njemu odmah izvinila. Da tamo kada plačem, on ulazi da mi slomi šminku, tako da svako ima za nešto da se izvini. Nije to udaljenje zbog te situacije, nego zbog svih koje smo dozvolili sebi i zbog svih naših svađa. Možda je ovo bila kap koja je prelila čašu, jer kad ulaziš sa nekim u vezu, prihvataš ga takvog kakav je. Marko i ja smo se prvo družili i on je imao priliku da upozna mene kao mene, a ne na osnovu toga šta će ko reći - rekla je Sanja.

NE ZNA GDE UDARA Marko se bori na sve načine da preuzme Sanjinu krivicu na sebe, ona na korak da zaplače

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Šta si zaključila Sanja - pitala je Ivana.

- Zaključila sam ovde da ne treba imati iskrene emocije, jer sve što je iskreno, košta te. Nekad se trpi, trpi, trpi, pa se pukne - rekla je Sanja.

- Imamo mi mnogo više lepih stvari, nego ružnih. Shvatili smo da ne možemo jedno bez drugog da funkcionišemo i da jedno drugo mnogo volimo - rekao je Marko.

ANĐELA NAJVEĆA SRAMOTA CELOG ŽENSKOG RODA Đuričićeva se još više ponizila, tražila od Zvezdana nešto što je zgrozilo javnost

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading