PRIVEDEN SIN ACE BULIĆA? Tukao čoveka koji je hitno prevezen u Urgentni centar, ovo su svi detalji događaja!
Foto: Alo/Printscreen

Aleksandar Bulić, sin biznismena Dragana Ace Bulića priveden je danas u policijsku stanicu Voždovac zbog sumnje da je učestvovao u tuči u saobraćaju, tokom koje je jedan čovek povređen.

Kako "Informer.rs" nezvanično saznaje, Bulićev sin je sa privatnim obezbeđenjem učestvovao u incidentu koji se dogodio na ulici kada je pretučen jedan muškarac:

- Aleksandar Bulić, sin Dragana Ace Bulića priveden je danas sa svojim privatnim obezbeđenjem jer je učestvovao u tuči koja se dogodila u saobraćaju. Oni su, navodno, naneli povrede muškarcu koji je prevezen u Urgentni centar nakon ovog incidenta. Mlađi Bulić je i dalje u policijskoj stanici Voždovac gde je zadržan radi ispitivanja - kazao je izvor za Informer.

Podsetimo, Aleksandar Bulić javnosti je poznat po vezi sa Helenom Topalović, ćerkom pevača Milana Topalovića Topalka s kojom je bio pre nekoliko godina. A njegov otac, biznismen Dragan Aca Bulić u centru je medijske pažnje zbog nekadašnje veze sa aktuelnom zadrugarkom Anom Ćurčić.

"KO ĆE DA VRATI MOJU ČAST" Sanja Grujić u totalnom rastrojstvu, urla i plače na sav glas, a Marko je matirao jednom rečenicom

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading