Aca Bulić okružen obezbeđenjem
Foto: Alo/Foto: Estock

Partnerka biznismena Dragana Ace Bulića, Anđela, je u drugom stanju.

Ona se na društvenim mrežama pohvalila fotografijom na kojoj je u prvom planu njen trudnički stomak.

Aca Bulić

Instagram

 

Bulić je svojevremeno ostavio Anđelu i to kako bi obnovio vezu sa rijaliti učesnicom Anom Ćurčić.

Pre priznanja da je sa Anom, Aca je pričao da je u vanbračnoj zajednici sa ženom koja u potpunosti razume njegov i Anin prijateljski odnos i to što ju je podržavao tokom njenog boravka u "Zadruzi".

Njih dvoje su bili zajedno sedam godina pre nego što se biznismen vratio Ani i navodno su planirali venčanje, kako tvrde domaći mediji. Međutim, ti planovi su pali u vodu, jer se umešala Ana, koju mnogi fanovi ovog rijalitija prozivaju da je Anđeli uradila baš ono što je njoj uradila Anđela Đuričić kada joj je preotela Zvezdana Slavnića.

Bivša devojka Ace Bulića

Printscreen

 

Bulić je svoju partnerku tada i otpratio sa Instagrama. Ona, inače, nije aktivna na ovoj društvenoj mreži, nema objava i prati je mali broj ljudi. Na njenom profilu stoji sajt fudbalskog kluba "Radnički", koji je u vlasništvu njenog bivšeg partnera, te ima onih koji veruju da je kod njega i zaposlena.

- Anđela je u početku besnela zbog Bulićeve podrške Ani, ali je na kraju spustila loptu. Uverio ju je da joj pomaže isključivo kao prijatelj i da tu drugih emocija nema. Inače, nakon finala Bulić je doveo u svoju kuću u kojoj je živeo sa Anđelom Anu i Milenu Kačavendu i tamo su popili kafu. Anđela je bila ljubazna, lepo je razgovarala sa Anom, ali eto šta se samo nakon mesec dana dogodilo - pričao je tada izvor za "Kurir".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading