Ana i Aca
Foto: Printscreen/Instagram

Bivša zadrugarka Ana Ćurčić nedavno je bila u jeku skandala kad su njeni bivši fanovi sa društvene mreže Instagram obelodanili poruke sa njom i svima otkrili da je njene veza sa Acom Bulićem bila dogovorena, ali i prepiske u kojima je ona njega "molila" za ljubav i pažnju, koju očigledno nije dobijala u meri koju je želela, niti na način koji joj je odgovarao. 

Međutim, iako je mnogima delovalo da je na priču Ane i Ace zavuek stavljena tačka, nova objava na storiju bivše zadrugarke danas je zbunila mnoge. Naime, ona je podelila grupu podrške sa društvene mreže Facebook, koja u nazivu ima Acino i njeno ime, kao i fotografiju. 

Ana i Aca se pomirili

Printscreen

 

Na profilu bivše zadrugarke dugo nije bilo bilo kakvog traga o Aci, ali očigledno se ponovo nešto dešava u njihovom odnosu, zbog čega su se ponovo aktivirale fan grupe, što je Ana odlučila da odmah podeli. 

Ona se zvanično nije oglasila povodom ove situacije, niti potvrdila da je u vezi sa Acom, ali ni otkrila u kakvom su odnosu, a mnogi iščekuju da bivša zadrugarka prizna istinu i obraduje ih lepim vestima. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading