Isplivao šokantan video iz Zadruge Otkriven tajni plan Ane i Zvezdana "SADA JE SVE JASNO, INTERESUJE IH SAMO NOVAC" (VIDEO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica i učesnica aktuelne sezone "Zadruge", Zorica Marković savetovala je Anu Ćurčić da ne treba da se pomiri da bivšim suprugom Zvezdanom Slavnićem, jer će na taj način izgubiti pobedu, koju je, kako kaže zaslužila.

Zorica je, naime, pozvala Anu u kupatilo kako bi joj to saopštila, a reakcija Ćurčićeve šokirala je gledaoce, te mnogi komentarišu da je sve između bivšim supružnika isplanirano.

Nime, na internetu se pojavio video snimak koji rasvetljava tajne odnose između Zvezdana Slavnića i njegove nevenčane bivše supruge Ane Slavnić.

- Slušaj me dobro nemoj slučajno da se pomirite. Dogovorite se budite pametni, ti trebaš da pobediš. Anđela Đuričić se sad pere od odnosa, ipak ste vi drugovi - šaputala je Zorica.

- A kako se ja kotiram? - interesovala se Ana.

 

Gledaoci su ispod klipa ovo shvatili ako glavni dokaz da su Zvezdan i Ana sve dogovorili sve pre samog ulaska u Zadrugu 6.

"Sve je ovo dogovor", "sada je sve jasno, zanima ih samo novac", "da li je ovo moguće, da su spremi na sve zarad para?!", "ne verujem šta čujem, ona se raspituje kako se kotira a kao povređena"... su samo neki od komentara.

Milena Kačavenda otkriva kako se oseća porodica Ane Ćurčić "AKO SE POMIRI SA ZVEZDANOM, JAVNO ĆU JE SE ODREĆI"

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ana

11.02.2023 16:11

Pa svi su radi para, sta je tu neobično?