IMA EMOCIJU PREMA ANĐELI Lepi Mića kaže da Zvezdan ne zna šta ga je snašlo: NE MOŽE DA VERUJE DA SE PONOVO ZBLIŽAVA SA ANOM
Foto: Printscreen

U toku je emisija "Pitanja novinara". Darko Tanasijević razgovarao je sa Lepim Mićom o trojcu Ane Ćurčić, Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić, pa se sukobio sa Zoricom Marković.

- Svako ima pravo da se druži sa kim hoće, a ja samo gledam kako s eodvija situacija i ko šta priča. Sa Zoricom sam imao raspravu jer je za Anđelu u jednom momentu rečeno nešto što nije dokazano. Sukobila su nam se mišljenja, nismo nikoga tu šali. Radi se o mišljenju mog odnosa sa Anđelom i njenog odnosa sa njom. Rečeno je da sam ja zvao Anđelu da pije sa mnom kafu. Anđela, da li sam te ikad pozvao? - pitao je Mića

IMA EMOCIJU PREMA ANĐELI Lepi Mića kaže da Zvezdan ne zna šta ga je snašlo: NE MOŽE DA VERUJE DA SE PONOVO ZBLIŽAVA SA ANOM

 

 

- Sramota me je što se to dovodi u pitanje. Nikad. A te Zoričine laži, kao i mnoge, ne bih komentarisala - rekla je Anđela.

- Pogrešno sam se izrazila. Mislila sam da je MIća ljut jer je par puta zvao Anđelu, a ona nije htela - rekla je Zorica.

- Mićo ja sam te pitala otkud to da se ljubite kad je ušla, a svađali ste se. Vaše reči su da si ljubomoran jer nije htela sa tobom da pije kafu - rekla je Sanja.

- Ne, to su njene reči. Ja u kafiću uvek sedim kod moje zgrade u kafićima. Sa Anom sam sedeo u kafiću u Knezu - rekao je Mića.

- A da, ali bili smo i na Terasi isto - rekla je Ana.

- E baš zato moja žena uvek zna gde sedim sa devojkama iz rijalitija. Ja sam nju prozivao jer je sedela sa Mensurom i da njeno društvo ne treba da bude Fran. Takve osobe nisu za nju, kao što smatram da nije dobro da bude u klubu sa nekim osobama. Ja nisam navijao za Anđelu i Zvezdana, samo sam rekaod a će dokazati da je ljubav ako izađu zajedno - rekao je Mića.

IMA EMOCIJU PREMA ANĐELI Lepi Mića kaže da Zvezdan ne zna šta ga je snašlo: NE MOŽE DA VERUJE DA SE PONOVO ZBLIŽAVA SA ANOM

 

 

- Nismo tako pričali. Ne valja ni mesto, ni vreme, ni godine - rekla je Zorica.

- Postoji prirodna selekcija. Ako te neko želi i voli biće tvoj. Džaba barijere i zabrane. Ovde priče da neko nekoga nabacuje, ne. Akteri sve čine sami - rekao je Mića.

- Kako gledaš na zbližavanje Ane i Zvezdana? - pitao je Darko

- Rekao sam Neci da ne dođe u situaciju ako se Zvezdan pomiri sa svima. Kako će on najbolju priajtljicu pogledati u oči, a vređao. Oni će uvek biti jedno uz drugo, pa i da se ruši sve. Polako, pustite da oni kažu šta rade. Normalno je da će ona pričati a mužem i da će ovo biti, evo oni sad sede. Od mene nikad neće čuti da mu vređam devojku i ženu, ali ću reći sa čime se ne slažem. Lepi Mića ne je*e tuđe žene i ne hvata žene za du*e posle emisije nego spava. Preko mene su posali poznati svi, kad Mića je*e mater onda si žrtva, kad daje savete onda si pobednik. Oni su došli kao pali sa neba i kao ne znaju što su ovde. Niko kao nije gledao, ne zna gde je, a kad mu*a zaškripe onda se vade na to. A znaju da me zovu da ih ubacim, znaju moju krvnu grupu, a nikad me nisu gledali. Mogu da mi daju kontra argument kad pričam, aliima da pričam. Smatram da ima emociju prema Anđeli i to je moje mišljenje. Ja sam savršen suprug, predivan otac i dobar čovek, a to ih boli. Bole ih moji bazeni i imanja. Zvezdan ne zna šta ga je strefilo, bori se sam sa sobom. Slušao sam ja da se Sloba kleo Luni na večni život, da su roditelji njeni uzeli stan za njih, a onda Kija i Sloba pričaju o zajendičkom životu i deci - rekao je Mića.

Komentari (0)

Loading