OGLASIO SE MATEJA MATIJEVIĆ Bivši zadrugar otkrio da li je bio intiman sa Anđelom Đuričić
Foto: Printscreen Pink TV

Anđela je to oštro demantovala, a zbog Anine tvrdnje pomislila je da joj je to Mateja ispričao, zbog čega se prodrala u kameru i obrušila na bivšem dečka kojem je poručila da se "ne kači na njeno ime", te da će svako ko bude o njoj iznosio laži odgovarati. Tim povodom za Pink.rs se oglasio Matijević.

Iako je ranije, tokom pete sezone "Zadruge", ali i emisija "Narod pita", Matijević, prema mišljenju brojnih zadrugara i gledalaca, ostavljao prostora da se pomisli da je sa Anđelom bio intiman, on sada, takođe, to oštro demantuje.

-Hoću samo da kažem da nismo imali seks, to sam jednom prilikom već demantovao, ali izgleda nije bilo dovoljno da se stane više na put ovim glupim pričama. Totalno želim da se izuzmem iz ovih tema. Niti sam išta javljao Ani, kako Anđela kaže, a ne znam ni zašto me je Ana uopšte pomenula. Ja sam sva mišljenja i sve što je trebalo govorio dok sam bio učesnik - kaže Mateja.

OGLASIO SE MATEJA MATIJEVIĆ Bivši zadrugar otkrio da li je bio intiman sa Anđelom Đuričić

Foto: Alo ilustracija

 

U kratkom razgovoru za naš portal, Matijević se osvrnuo i na Anđeline pretnje koje mu je uputila, jer misli da on o njoj napolju priča loše i iznosi laži.

-Očigledno joj je predstavljeno kako ja napolju vilenim, ko zna šta pričam. Baš glupo i bespotrebno, ne krivim Anđelu u ovom slučaju i samo hoću da stavim tačku na ove priče. I sami znate da se ne oglašavam opšte i da, kad god me pozovete za komentar, ja vam kažem da to ne želim da komentarišem - zaključio je bivši zadrugar.

NEĆE BITI LAKO Aleksandra tvrdi pazar, ne želi ponovo da pogreši sa Carem: KAKO DA ZNAM DA ĆEŠ BITI NORMALAN?

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading