ANĐELA KONAČNO PROGOVORILA O MATEJI I TARI Otkrila koga bi od bivših zadrugara povela kod roditelja, a sa kim bi išla na pusto ostrvo
Alo

Bivša učesnica Zadruge 5 Anđela Đuričić, odgovara je na pitanja ljudi sa Instagrama a u nastavku ovog teksta nalaze se odgovori na najzanimljivija pitanja koja su stigla za nju.

ANĐELA KONAČNO PROGOVORILA O MATEJI I TARI Otkrila koga bi od bivših zadrugara povela kod roditelja, a sa kim bi išla na pusto ostrvo

Printsc Pink

 

Dokle ćeš se folirati, devojko,providna si, naučila si sve napamet, naštelovala si se, baš se vidi.

Želim da poručim toj osobi da se nauči naštelovati kao i ja, biće joj mnogo bolje u životu - glasio je Anđelin odogovr.

Kako si tako fina, a podržala si Dalilino drugo mesto?

Rekla sam samo da su Dejan, Filip i ona nosili ceo rijaliti na svojim leđima, zato su zaslužili da budu među prvim mestima. Skažem se da su Dalila i Gruja načinili veliku štetu, ali je Grujina veća, on ima decu. Ne poozdravam ni nju, ni njega.

Videli smo da si bila sa Matorom, nekog zanima kako ti je bilo sa njom u provodu?

Bilo nam je prelepo. To mi je prvi izlazak u Beogradu. Pričale smo u Zadruzi da ćemo izaći nakon završetka rijalitija, tako da nam je provod bio odličan. Ona je neko ko je zadužen za dobar provod, baš sam se lepo provela - rekla je Anđela

ANĐELA KONAČNO PROGOVORILA O MATEJI I TARI Otkrila koga bi od bivših zadrugara povela kod roditelja, a sa kim bi išla na pusto ostrvo

Printscreen

 

Zašto se nisi pozdravila sa Matejom, kada je on napuštao Zadrugu?

Ne mogu ja da se pozdravim sa nekim, ko meni ne priđe. Svima je prišao, meni nije. Njegova obaveza je bila da se javi, kao što se ja uvek javim svima kada ulazim i izlazim iz prostorije - odgovorila je Anđela.

Da li si svesna da je Filip Car jedina osoba koja nikad nije jednu ružnu reč rekla o tebi?

Da, jesam. Filip je neko ko je mene uvek poštovao i cenio. Nije jedina muška osoba koja je imala lepe reči za mene, neki su takođe govoril da sam jedna od retkih devojaka koja je dostojanstvena i drži do sebe. Svakako ću ostati sa njim u dobrim odnosima - kazala je Anđela.

Kada ćeš otići u Crnu Goru i sa kim si ostala u dobrim odnosima nakon "Zadruge"?

Trebala sam da odem već, imala sam u planu da budem već tamo. Imam nekoliko gostovanja u emisiji "Narod pita", realizujem neke planove, kada se sve to reši, planiram da odem kod mojih, rasterećena. Već naredne sedmice oekujem da budem tamo. Sa Đedovićem, Franom, Matorom i Martinom sam ostala u dobrim odnosima - kazala je Anđela.

Da li ćeš kao Dalila možda povesti druga ili drugaricu sa sobom u Crnu Goru, kod roditelja?

Njih četvoro uvek mogu da dođu, moja porodica ih gotivi. sada ću zasigurno ići sama ali oni uvek imaju moj poziv da dođu - rekla je Anđela.

Da li se tako pristojna devojka skida u kameru, tako da se sve vidi?

Ja se nikada nisam skinula da se vidi na kamerama. To može samo da bude fotošop. Odgovorno tvdim da se nikada nisam skinula gola pred kamerama. Pozdravljam osobu koja je napravila moje fotošopirane slike, nikada ih neću pogledati. Ne kažem da nekoj devojci ne može da se desi da se skine slučajno, ipak smo tamo predugo boravili, ali za sebe znam da nisam - kazala je Anđela.

ANĐELA KONAČNO PROGOVORILA O MATEJI I TARI Otkrila koga bi od bivših zadrugara povela kod roditelja, a sa kim bi išla na pusto ostrvo

Foto: Youtube/Printscreen

 

Kakvo je tvoje mišljenje sada o Tari Simov, da li ste se srele nakon rijalitija?

Ne bih je zaista komentarisala sada, zna se kakav je naš odnos u van rijalitija je neću komentarisati, nju više ne želim da komentarišem. Ne, prvi put sam sinoć izašla i nisam je srela, ne bih je komentarisala - odgovorila je Anđela.

Helga, da li je bilo teško odglumiti deset meseci?

Neka pokušaju da odglume. Ja obožavam taj nadimak, pozdravljam svoje hejtere koji mi daju takav nadimak. Oni su meni prezanimljivi, ako budu bili kao ja, na dobrom će glasu biti i putu, pa neka pokušaju - odgovorila je Anđela.

Da li shvatila koliki je Mateja folirant?

Ne bih ja to komentarisala, sve što imam ću reći kada budem bila u emsiji, rekla sam i kada sam bila u rijalitiju. Smatram ga osobom koja je bila u mom životu, to je prošlost - rekla je Anđela.

Kada bi morala da biraš, Mensur, Karić ili Fran, koga bi povela od njih na pusto ostrvo?

Nikoga, zaista. Prema svima sam prijateljski nastrojena. Nikada ne bih mogla da ih gledam u smislu muškarca sa kojim bih bila. Sa njima sam stvorila takav odnos, sa Karićem i Mensurom nemam preteranu komunikaciju.

Sa Franom se družim pa bih ga povela na pusto ostrvo - rekla je Anđela 

SEDIM U CRKVI I BOLNICI! Oglasila se Marija Kulić, pa otkrila kakvom je stanju Miljana

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading