MATEJA MATIJEVIĆ IMA NOVU DEVOJKU Rijaliti zavodnik smuvao poznatu damu
Printsc Pink

Bivši zadrugar Mateja Matijević važi za jednog od najvećih zavodnika koji su kročili u rijaliti, a na njegov šarm pale su mnoge atraktivne devojke, kako u "Zadruzi", tako i van nje. Iako je u poslednje vreme krio svoj ljubavni život, Matijević je konačno odlučio da pokaže novu devojku.

Naime, Mateja je smuvao atraktivnu modnu dizajnerku Unu Janković. Zgodna brineta (24) je nedavno diplomirala i već ima svoj brend, a sestra je prvotimca OFK Beograda, Damjana Jankovića. Mateja se uslikao sa Unom na jednoj proslavi i fotografiju podelio na svom Instagram profilu, a pored njenog imena stavio emotikon srca.

Da je veza sa njom ozbiljna, govori i činjenica da ju je upoznao sa svojom porodicom, pa je tako sa iste proslave podelio i fotografiju gde se vidi kako Una i Matejina rođena sestra Maša uživaju zajedno.

Matejin ljubavni život u "Zadruzi 3" ostaće upamćen po turbulentnoj vezi sa Tarom Simov, koja ga je često pominjala i tokom svog odnosa sa Nenadom Aleksićem Ša, dok je u "Zadruzi 5" imao nekoliko kraćih ljubavnih afera sa atraktivnim zadrugarkama, kao kratku vezu sa Anđelom Đuričić, koja se desili tri puta po nekolio dana.

Poznato je da je Mateja ostao Anđelina bolna tačka i da je često zbog njega imala problema sa Zvezdanom Slavnićem u "Zadruzi 6", koji nije želeo ni da čuje njegovo ime. Kako je u rijalitiju isticao, Mateja nije želeo da ulazi u ozbiljnije odnose, jer je želeo da uživa, a izgleda da je konačno rešio da se skrasi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading