ŠTA SI TO URADILA S LICEM?! Stanija se izoperisala, ne liči na sebe! (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Najpoznatija starleta u našoj zemlji i bivša rijaliti učesnica, Stanija Dobrojević, zabrinula je svoje fanove objavivši novi video na svom Tik-tok nalogu.

ŠTA SI TO URADILA S LICEM?! Stanija se izoperisala, ne liči na sebe! (FOTO)

Foto: printscreen/TikTok

 

Naime, na njemu nekada jedna od najlepših žena s domaće javne scene izgleda potpuno neprepoznatljivo. Njeni pratioci su zaključili da je ponovo išla pod nož budući da njeno lice izgleda drugačije. Drugi, pak tvrde da je za potrebe ekranizacije koristila filter pa zbog toga izgleda kao Kineskinja prenapumpanih usana.

ŠTA SI TO URADILA S LICEM?! Stanija se izoperisala, ne liči na sebe! (FOTO)

Foto: printscreen/TikTok

 

Izvor blizak bivšoj rijaliti učesnici i pobednici Farme 6, otkrio je za Alo! da je lepa Stanija ipak posetila plastičnog i rekonstruktivnog hirurga.

-Stanija se ne miri sa starenjem i na tom putu briše svaku boru koja svedoči tome da je ušla u četvrtu deceniju. Osim što je do sada operisala nekoliko puta grudi, na licu je radila gotovo sve što savremena medicina i antiejdžing nude, od punjenja jagodica, usana, preko popunjavanja mimičnih bora, ubrizgavala je botoks, a nedavno je operisala kapke i iskosila oči- ispričao je izvor za Alo! i dodao:

-Ni nakon svih silnih intervencija Stanija nije zadovoljna svojim izgledom, pa ozbiljno razmatra ideju da uradi fejslifting lica, jer joj je koža u tom delu, najopuštenija- rekao je izvor za Alo!.

Kako se vama sviđa Stanijin trenutni izgled?

OVO JE NJIHOVA IGRA I GLUMA?! Fanovi zbog ovog detalja smatraju da je sve isplanirano, razotkrili Filipa Cara i Aleks (FOTO)

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading