Stanija Dobrojević
Foto: Alo/Foto: PrivatnaArhiva

Stanija Dobrojević privlači pažnju javnosti i gola i obučena. U prvom slučaju kada objavljuje provokativne fotografije, u drugom kada otvori usta, a sada je bez dlake na jeziku ispričala da ju je verenik Asmin Durdžić slagao, kao i da ju je njegova bivša partnerka Aneli Ahmić iskoristila.

- Odlučila sam da mu verujem dok mi se suprotno nešto ne pokaže. On je mene jednom slagao. Međutim, ne osuđujem ga, ja sam mu dala šansu posle svega što se desilo - istakla je Stanija, pa dodala:

- Ne bih njega krivila, ja sam tip koji krivi sebe, a ne druge. Ako sam tako nekom dala pristup a nisam se dovoljno informisala o njemu, neka bude deo moje krivice.

Potom se dotakla Aneli, koja se, kako je rekla, ogrešila o nju.

Stanija Dobrojević

Foto: Ilustracija

 

- Prema meni nije ispala korektna jer je na konto mene ušla u rijaliti da zarađuje, iskoristila me je. Đonom je išla na mene ne samo ona, nego i njena porodica - navela je starleta.

Stanija je spomenula i kako je porodica Ahmićeve na internetu plasirala njene gole fotografije.

Stanija Dobrojević

Foto: Printscreen/instagram

 

- Reč je o potpuno montiranim i golim fotografijama. Toliko su stvarno izgledale. Fotografišem se provokativno 15 godina, a to i na mrežama predstavljam, ali imam meru. Imala sam granicu i pazila sam. Svesno se fotografišem do granice da će te slike završiti na nekim naslovnim stranama. Sve moje fotografije nisu tajne nego javne. Sve sam radila sa novinarima. Original sa instagrama i imamo njihovu montažu. Što je najgore muškarci iz Srbije su se ložili na to, misliš da je neko znao da li je to pravo ili ne - rekla je za Hajp televiziju Stanija.

"Staniju bog kažnjava, zato joj se sve i dešava"

Bivša zadrugarka Ljuba Pantović se žestoko obrušila na Staniju Dobrojević. Njih dve su se sukobile tokom rijalitija, a sada je Pantovćka optužila da je lažirala trudnoću s Asminom Durdžićem.

- Stanija je meni vređala decu i unuku, koje su mi sve na svetu i htela je da me povredi. Brutalno sam joj odgovorila i rekla sam da je bog gleda i da će je kazniti zbog svih reči koje mi je izgovorila - rekla je Ljuba, pa dodala:

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading