ZBOG DEČKA ODUSTAJE OD ZADRUGE Otkrivamo sve detalje veze Stanije Dobrojević, EVO KO JOJ JE DEČKO I ČIME SE BAVI
Alo/Privatna arhiva

Otkako je počela Zadruga 6 gledaoci, ali i rijaliti učesnici željno iščekuju da Stanija Dobrojević uđe u „belu kuću“ i obračuna se s nekadašnjom drugaricom Majom Marinković, kao i s bivšim dečkom Markom Markovićem, koji su ne mareći za njena osećanja ušli u emotivni odnos.

Iako je plan bio da se bivša pobednica Farme useli na velelepno imanje krajem decembra, kako Rijaliti plus saznaje, starleta je svoje planove naglo promenila, i to zbog ljubavi.

Alo/Privatna arhiva

 

- Stanija je planirala da u Zadrugu 6 uđe oko Nove godine. Ugovorila je sve uslove, trebalo je da bude specijalan gost, ne bi se takmičila za prvo mesto, a za svoje učešće bi uzela ogroman honorar. Tada bi imala prilike da se suoči sabivšom drugaricom Majom, kao i s Markom, koji su je izdali kada su stupili u vezu. Suprotstavila bi se svima koji su njeno ime pominjali u negativnom kontekstu, raskrinkala bi pojedine zadrugare i zavrtela priču - objasnio je na samom početku dobro upućeni izvor, koji je potom otkrio šta je uticalo na to da Stanija odustane od svog plana.

- Međutim, po svemu sudeći, ove sezone Staniju nećemo gledati putem malih ekrana. Ona je trenutno u Americi, niže poslovne uspehe, posvetila se firmi za koju radi, ali i dečku u kojeg je ludački zaljubljena - otkrio nam je sagovornik, pa objasnio ko je misteriozni muškarac koji je osvojio Dobrojevićevu.

Alo/Privatna arhiva

 

- U pitanju je biznismen koji ne voli da se medijski eksponira i nije deo javnog sveta. Srbin je, ali živi i radi u Majamiju, gde su se i upoznali. Nakon što je raskinula s Markom, Stanija je bila oprezna u odabiru muškarca i sada konačno može reći da je pronašla ono što je želela. Oni su u vezu stupili krajem avgusta i od tada su u potpunosti posvećeni tom odnosu - govorio nam je izvor blizak bivšoj zadrugarki, koji ističe da starleta ne želi da postane deo Zadruge da ne bi ugrozila svoju vezu.

- On je najveći razlog zbog kojeg Stanija i ne želi da uđe u Zadrugu. Sigurna je u njihovu ljubav, ali ne želi da se razdvaja od čoveka kojeg voli i time stavlja vezu na test. Takođe, svesna je da će je on gledati kako živi s bivšim momkom i hoće da ga poštedi tog prizora. Još uvek se dvoumi, s njom se nikad ne zna, možda uđe i iznenadi sve, ali zasad planira da stopira svoje učešće u rijalitiju - rekao je za sam kraj naš sagovornik.

Odrekla se 50.000 evra

Podsetimo, kako je Alo! nedavno pisao, Dobrojevićeva je za učešće u Zadruzi dobila neverovatnu ponudu od 50.000 evra.

- U Zadrugu će ući kada se učesnici opuste da im pomrsi konce. Već je jednom bila pobednik rijalitija i ne znači joj da juri prvo mesto jer je svesna koliku podršku ima. Od čelnika TV Pinka je dobila ponudu koja se ne odbija, i za nekoliko meseci boravka u Zadruzi uzeće 50.000 evra - rekao je tada izvor za Alo!.

"VERUJEM DA ĆE UĆI U VEZU SA NJOM" Nakon što je Dejan javno ostavio Aleksandru, za Alo! se oglasio najbolji drug Filipa Cara, BRUNO JE SVE OTKRIO

 

Komentari (0)

Loading