KRUNISALI LJUBAV? Ana Jovanović ponovo u zagrljaju dečka kojeg je tukla
Foto: Alo/ilustracija

Bivša zadrugarka Ana Jovanović dospela je u žižu javnosti zbog svojih turbulentnih ljubavnih odnosa u Zadruzi 5. O svojoj burnoj vezi sa Nikolom Ilićem, zadrugarka je i sama govorila, a njihov odnos bio je propraćen skandalima, eksplicitnim snimcima, kao i tučama.

Međutim, do preokreta je došlo kada se par navodno pomirio.

KRUNISALI LJUBAV? Ana Jovanović ponovo u zagrljaju dečka kojeg je tukla

Printscreen

 

- Ana i Nikola imaju turbuletnu vezu, ali njima kao da odgovara takav odnos. Ana je Nikolu ostavila pre ulaska u Zadrugu, a on je tada rešio da joj se osveti. Viđali su se oni i posle njenog izlaska, tad je ponovo izbio skandal. Ona nije htela javno da kaže da su zajedno i on je opet uradio istu stvar, kao i prošli put. Tada je i fizički nasrnula na njega, ali sada su napokon uspeli da smire strasti, bar na neko vreme. Trenutno uživaju u vezi, smirili su se. Uradili su čak i zajedničke tetovaže, ljubav im cveta. Zajedno provode svaki trenutak, a koliko će potrajati ovog puta sreća, to zavisi od njih - rekao je izvor za Kurir.

Podsetimo, Ana je tokom učešća u pomenutom TV formatu, ostala zapažena i po prisnom odnosu sa Filipom Carom, avantura je kratko potrajala, a nakon završetka rijalitija, usledile su obostrane prozivke.

 OČUH ME JE ŠIBAO KOPRIVAMA, OTAC JE SILOVAO MAJKU Bolna ispovest Valentine Stanković o teškom životu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading