ZOVEM JE KAD MI ZATREBAJU NJENE USLUGE Nikola Ilić za Alo! o odnosu sa Anom Jovanović
Foto: Alo/ilustracija

Ana Jovanović proslavila se kroz učešće u Zadruzi 5 gde je povezivana sa nekoliko muškaraca s kojima je bila u kratkim emotivnim odnosima. Međutim, koliko je njen život skandalozan kada se kamere ugase, za Alo! je otkrio njen dugogodišnji dečko, Nikola Ilić, koji je ispričao šokantne detalje iz njihovog odnosa.

Naime, tokom svog boravka u „beloj kući“ Ana je u više navrata pričala o turbulentnoj ljubavi koju je imala sa Ilićem, a odmah po njenom izlasku iz rijalitija oni su svoju romansu obnovili.

Nakon što je na društvenim mrežama objavio snimak u kojem prikazuje kako ga Jovanovićeva tuče, kontaktirali smo s Nikolom, koji nam je objasnio prirodu njihovog odnosa, a potom nas je šokirao kada nam je otkrio da Ana navodno preti devojkama koje su bile bliske sa njim.

- Nakon što je Ana izašla iz Zadruge obnovili smo kontakt, ali ne mogu reći da smo se pomirili. Iskren da budem, ja na nju gledam kao na lutku koju pozovem kada mi zatrebaju njene usluge - nije štedeo bivšu devojku, a potom je otkrio zbog čega je Jovanovićeva fizički nasrnula na njega.

ZOVEM JE KAD MI ZATREBAJU NJENE USLUGE Nikola Ilić za Alo! o odnosu sa Anom Jovanović

Printscreen

 

- Meni bliski ljudi su mi zamerili što sam uopšte išta objavljivao. Snimak na kojem me Ana udara sam podelio na svom profilu samo kako bih pokazao koliko je devojka zapravo bolesna i koliko laže narod kada se predstavlja da je fina - rekao je za Alo! Ilić, koji je potom otkrio nove detalje zadrugarkinog agresivnog ponašanja.

- Ona konstantno preti nedužnim devojkama koje su se sa mnom družile ili imale nešto dok je ona bila u Zadruzi. Sa svojih lažnih Instagram profila uznemirava devojke i piše im poruke u kojima preti da će objaviti njihove nage fotografije i obrukati ih. To sve radi samo zato što su one bile sa mnom u kontaktu - rekao nam je Nikola, pa se osvrnuo na sukob koji je imao sa Filipom Carem.

ZOVEM JE KAD MI ZATREBAJU NJENE USLUGE Nikola Ilić za Alo! o odnosu sa Anom Jovanović

Printscreen

 

- Kada sam objavljivao storije u kojima sam ga pominjao, Car me je pozvao telefonom. Prvo mi je nešto mafijao, ali posle je promenio ploču. Shvatio je da sam u pravu za sve što sam rekao i nismo ulazili u sukob - objasnio je on.

Nikola dobio zabranu prilaska

Ana Jovanović svojevremeno je u Zadruzi govorila o vezi sa svojim bivšim dečkom Nikolom, a koliko je njihov odnos bio narušen, svedoči i činjenica da se u jednom trenutku umešala i policija. 

- Imao je jednu zabranu prilaska. Sve što imam, rešavaću sa njim sudskim putem. Ne želim drugačije da rešavam. Mlada sam, nezrela, pa u trenutku kažem sve i svašta - rekla je Ana u Zadruzi.

TEBI ROBIJA SE SMEŠI... Željko Mitrović izbacio novu pesmu i to na rođendan Bake Praseta i javno mu poručio ovo 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading