Počeo kasting za rijaliti
Foto: Alo/Alo! Ilustracija /J.V.

I danas se ispred zgrade televizije Pink pojavio veliki broj novih učesnika "Zadruge 6", a među njima bio je i sportista Marko Stefanović, koji u rijaliti ulazi "preko veze"

Zadruga

Alo! Ilustracija /J.V.

 

Marko je otkrio da je zahvaljujući bivšoj zadrugarki Ermini Pašović dobio ponudu za ulazak u rijaliti.

- Slučajno sam se našao da uđem u rijaliti. Snimao sam spot sa Erminom, pa sam dobio ponudu. Mogu da se prilagodim svakoj situaciji. Radim fitnes treninge, ranije sam radio kao trener, a sada sam sve prebacio na onlajn. Ermina mi je ispričala kako sve tamo funkcioniše, zato sam i pristao. Ona mi je ovde zakazala razgovor, lepo sam prihvaćen i sve mi odgovara - priznao je Stefanović.

BIVŠA ZADRUGARKA MU POMOGLA DA DOBIJE PONUDU: Snimao sam spot sa njom, tako sam i došao do Zadruge

Foto: Youtube/Printscreen

 

Na pitanje da li će biti stidljiv pred kamerama, rekao je:

- Neću biti stidljiv pred kamerama i ne mogu da kažem da se neće desiti intimni odnos, jer je to tamo zatvoren prostor. Zadrugarka koja mi je zapala za oko je Anđela Đuričić - rekao je Marko, koji je priznao da očekuje da stigne do finala:

- Ne pucam na pobedu, ali na finale definitivno! Svi su me podržali, roditelji su mi rekli da radim tamo šta god hoću. Iza mene ne stoji teška životna priča, imam lep život - zaključio je Marko Stefanović za Informer.

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Iva Grgurić ulazi u Zadrugu 6: Tražim ogromnu cifru za ovu sezonu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading