Milena Kačavenda novi vođa
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Mileni Kačavendi nedavno je preminula majka, nakon čega je izvedena kako bi prisustvovala sahrani. 

Iako se mnogo spekulisalo da li će se učesnica Elite vratiti u rijaliti nakon smrti majke koja je veoma potresla, ona je odlučila da ipak nastavi boravak na imanju i Šimanovcima. 

Milenina odluka da se vrati razbesnela je javnost, a pogotovo nakon njenog izdanja na sahrani, gde su korisnici društvenih mreža naveli da se Kačavenda tokom dana koje je provela napolju zbog sahrane zapravo sredila.

Kako oni tvrde, učesnica Elite uradila je botoks, obrve, popunila obraze i ofarbala kosu, a na sahrani majke došla je ful našminkana.  

Milena Kačavenda

Foto: Pink.rs/N.Brajović

 

Zbog svih navoda ona se danima nalazi na udaru javnosti, a gledaoci su primetili i da je te dane iskoristila kako bi saznala sve informacije o rijalitiju, gde se vratila "naoružana" i krenula u napad na određene cimere. 

Sada se na društvenoj mreži Instagram oglasila bivša zadrugarka Ermina Pašović koja aktivno prati dešavanja u Eliti. 

Ermina Pašović

Printscreen

 

Ona je, kao i veći deo javnosti, osula paljbu po Mileni Kačavendi. 

- Alo, majka umre, ne komšinica, već majka. Svako normalan bi tugovao i ne bi mogao da se sastavi, ne bi se iz kreveta digao. Majka, još jednom da ponovim, majka! Svi mi igramo rijalitim, ali kad ti umre majka... Vratiš se i prvo pričaš kako te ti svi prepoznaju i hoće da se slikaju. Da patiš da budeš poznat i bitan u tim trenucima, fuj! Još se vratiš nakon sahrane majke, nikad mi to neće biti jasno! Produkcija nakon smrtnog slučaja svakom ponudi opciju da se ne mora vratiti, da se razumemo. Druže, ne dao Bog nikome, ne znam kako bih ikada stala na noge da proživim isto - napisala je Ermina na Instagram storiju. 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading