ERMINA KIPTI OD BESA ZBOG ANITE! Odmah se oglasila i otkrila u kakvom su stanju Matorini roditelji, a imala je poruku i za njih!
Printscreen Zadruga

Ermina Pašović, bivša učesnica "Zadruge" i jedna od najboljih prijateljica Jovane Tomić Matore, oglasila se i iznela svoju stranu priče.

Pašovićeva ne krije da je besna i kivna na mnoge koji su, kako kaže, sad uz Matoru, a tu nisu bili kada je trebalo.

- Kao prvo, pos*rem se svima u usta koji sad sažaljevaju kao Matoru i izigravaju joj prave prijatelje preko portala pink.rs, a znali su sve i pre, a nisu se udostojili da joj skrenu pažnju pre svega… A sad nakon ovog, kuku majko! Jovana ima dovoljno godina da donosi svoje odluke i sve je ovo škola za budućnost... Nek je ona nama živa i zdrava. Mi, pravi prijatelji, kao i njena porodica smo uz nju šta god bilo… Ona ne može toliko grešaka da napravi koliko mi možemo da oprostimo i da budemo uz nju! A sve ostalo svakom na svoju dušu - kaže Ermina, koja je danas sve vreme uz Matorine roditelje.

- Dobro su, pripremila sam ih ja na sve…. Uz Matoru su i nadaju se da će ona to sve podneti kako treba, da izdrži i bude jaka - poručila je Ermina za portal Pink.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading