NEKA PRIČA SRCE MOJE! Prvo oglašavanje Sandre Rešić nakon Anitinih skandaloznih optužbi, priznala sve javno o odnosu sa Vukom Mobom!
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Skandali oko Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović ne jenjavaju, a sada su umešane i osobe iz spoljnog sveta, i to ni manje, ni više, nego Jovanine bliske prijateljice.

Naime, Anita, Matorina još uvek zakonita supruga, iznela je niz optužbi na račun Sandre Rešić i Ermine Pašović, te ih optužila da su u isto vreme bile u vezi sa reperom Vukom Mobom!

Tim povodom samo za Alo! oglasile su se i Sandra i Ermina. I dok je Ermina kratko rekla "niđe veze, šta lupa više ta mala", Sandra Rešić bila je opširnija:

- Ma jaooooio vidi znaš koliko me ne zanima, da uopšte nemam ne komentar nego... Neka priča, srce moje, šta god želi, sa Vukom i njegovom devojkom sam odlična, kao i sa Erminom. Od mene toliko i pozdrav od Sandre - rekla je Rešićka u svom stilu.

Podsetimo, Anita je, u emisiji uživo, brutalno oplela po Sandri i Ermini Pašović i tom prilikom iznela brojne optužbe.

- S obzirom šta sam saznala na svadbi. Da su bile valjda u isto vreme sa istim dečkom, da je, valjda, Sandra otišla kod Vuka Moba, a Ermina je u to vreme bila sa njim. Viđali su se, ali ne znam da su se je*ali. Ermina mi je pričala da je bila kod Vuka, spavala, da je Sandra za to znala, ali je bila sa njim. Ne znam da li su imali odnose. Ermina je bila prva sa njim, po njenoj priči. Nisu pričale zbog toga - iznela je javno Anita, dok je Matora potvrdila da zna da Ermina i Sandra nisu pričale, ali je istakla da ne zna ništa o tome.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading