Ermina isprozivala Aneli
Foto: Alo/Printscreen

Juče su u Beloj kući pale sve maske nakon gnusnih uvreda koje su Janjuš i Aneli uputili jedno drugom. S tim u vezi, mnogi su povukli krirtike izrečene na račun Stanije Dobrojević koju je Aneli optužila za krah braka sa Asminom Durdžićem. 

Naime, sada su se mahom mnogi stavili na stranu Stanije, a među njima je i Ermina Pašović koja se oglasila na Instagramu čim su je obavestili o novim skandalima u "Eliti".

- Eh moj Asmine, dobro si ti uopšte normalan s kim si proveo tri godine, kuku - započela je Ermina, pa nastavila:

- Pade maska ana*noj, šta nam to pokazuje... Sve glasovne i obraćanje ana*ne Asminovim roditeljima su istina! Foliranje i izigravanje jadne i prevarene žene, sve je fejk! Ne može se večno glumiti - napisala je Ermina, a potom se javno obratila Staniji i Asminu:

- U ime oca i sina i svetoga duha, dragi Stanija i Asmine, budite srećni, veseli i zaljubljeni! Amin! Zlo je pokazalo pravo lice, a vi ne dozvolite da vas psiho bivša razdvoji! Amin - zaključila je Ermina u svom stilu. 

@alo_portal NIŠTA POZITIVNO NE MISLIM O ZADRUZI: Anđela Đuričić na Alo! rođendanskoj žurki #alo #alodnevnenovine #aloonline #andjeladjuricic #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading