SEDIM U CRKVI I BOLNICI! Oglasila se Marija Kulić, pa otkrila kakvom je stanju Miljana
Foto: Alo/ilustracija

Lekari Kliničkog centra u Nišu bore se za život učesnice "Zadruge", Miljane Kulić, koja je pre 12 dana u Turskoj uradila smanjenje želuca.

Kada se vratila u Srbiju, Miljani je pozlilo, hitno je operisana i tom prilikom joj je uklonjena slezina. Ona je trenutno pod stalnim nadzorom lekara.

SEDIM U CRKVI I BOLNICI! Oglasila se Marija Kulić, pa otkrila kakvom je stanju Miljana

Instagram

 

Po poslednjim informacijama, Kulićeva se oporavlja na odeljenju intenzivne nege Klinike za anesteziju, posle operacije kojom joj je uklonjena slezina, potvrđeno je iz Univezitetskog kliničkog centra u Nišu.

Sada se tim povodom oglasila njena majka Marija, koja je smogla snage da progovori o bolnoj temi.

- Malo sam bolje, situacija se malo stabilizovala, pa sam zbog toga malo bolje. Sedim u crkvi, sedim ispred bolnice, idem tamo-vamo. Miljana je bolje, kažu da je bolje, čula sam se njom, šta će da mi kaže... Ne zna šta ju je snašlo, šta može da kaže, važno je da ide na bolje - priča Marija potpuno bez snage, pa dodaje:

- U tu kliniku ni slučajno da je neko išao! Ma, ni slučajno! Tek ću da pričam kad prođe sve ovo, izvinite zaista, nemam snage više da pričam - zaključila je ona.

SEDIM U CRKVI I BOLNICI! Oglasila se Marija Kulić, pa otkrila kakvom je stanju Miljana

Foto: Ataimages

 

CAR NAŠAO NOVU DEVOJKU? Nakon saznanja da Dalila ima novog dečka, Filip uzvraća udarac, smuvao starletu, oglasila se i ona

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Rajko

01.08.2022 19:33

Miljanu je stigla karma, sjetite se sta je uradila Zoli, razlupala mu glavu stiklom. I sad ce za sve da okrive kliniku u Turskoj, a sjecate se da su je vratili jer nije za operaciju, ali je ona divljala dok je nisu operisali. A vjerujem sto posto da su joj predocili sve posledice takve operacije, od njene prekomjerne gojaznosti, secera, .......