DEJAN DRAGOJEVIĆ JE POBEDNIK ZADRUGE 5: Moja pobeda je to što se vraćam porodici!
Alo

Dejan Dragojević pobedio je u "Zadruzi 5", sa više od 50 posto glasova publike, a sad je otvorio dušu o porodici, Dalili, 50.000 evra koje je osvojio u rijalitiju i budućim naslednicima.

- Osećam se kao da mi je svanulo! Izbrio sam se da budem prvi u svom životu! Porodica mi je sve. Bog mi je dao priliku da nadoknadim vreme koje sam izgubio sa svojom porodicom. Vraćam se u Veternik, u svoju sobu! O novcu ni ne razmišljam sada. Mama i tata su dobili sina od 27 godina, spremili su mi sobu... (smeh) - rekao je Dejan Dragojević.

- Želim da pokrenem biznis, da pomognem svakome ko mi želi dobro. Ne mogu sad da otkrijem više o tome - naveo je Dragojević.

EVO KO JE POBEDNIK ZADRUGE 5! Neviđeni haos u Šimanovcima nakon proglašenja, Dalila van sebe!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Ljiljana

11.07.2022 09:53

Ocekivalo se da dejan pibedi najbolji i najoristojniji momak u zadruzi.mislim da je namestena dalilino drugo mrsto jer je ljudski odron od zene svi negativni epiteti jedne zene pripadaju njoj.fuj i jos da je gkedamo u srstici.ni ovaj car nije normalan sta je nasao u njoj nit pametna nit zgodna a oblaci se kao prosjakinja.

Ђура

12.07.2022 04:40

Оригиналан начин да дођеш до првог места и награде : Даш да у договору са женом она има односе са другим а ти то све време посматраш . Какав егзибиционизам !!!.