SLOMLJENA ZBOG MENSURA Milica uplakana otkrila sve o slikama koje neko poseduje
Printscreen

Drvo mudrosti je pozvalo Milicu Veselinović, kako bi prokomentarisala kako se oseća kada je njen i Mensurov odnos u pitanju. Ona se rasplakala jer joj je jako teško palo to što više nije u vezi sa njim i to što gleda sve parove kako su srećni.

SLOMLJENA ZBOG MENSURA Milica uplakana otkrila sve o slikama koje neko poseduje

Printscreen

 

- Sve je vezano za Mensura. On je moja velika ljubav. Sve što sam planirala je bilo vezano za Mensura. Kada izađe, nećemo se ni videti. On u jednoj državi, ja u drugoj - pričala je ona.

- Je l ti žao zbog toga? - upitalo je Drvo mudrosti.

- Naravno da jeste, sve sam planirala sa njim. Bila sam spremna da budem sa njim, makar još petnaest dana. Kada vidim parove, bude mi krivo, iskreno. Žao mi je što znam kako je sve bilo, da izuzmemo naše svađe. Ja sam njemu bila i više nego dovoljna. On je sa mnom imao sve i uvek mu je bilo sve na mestu - iznosi Milica.

- Da se samo on pita, da li bi on i dalje bio sa tobom? - upitalo je Drvo mudrosti.

SLOMLJENA ZBOG MENSURA Milica uplakana otkrila sve o slikama koje neko poseduje

Printscreen

 

- Iskreno ne znam, rešio je da se to prekine zbog naših porodica. Ne znam, ja znam sebe. Drugačije je u ovom prostoru. Meni napolju niko ne bi prokomnetraisao da je neko pogledao. Ja znam sebe kava sam napolju u vezi. Nema tog bolesnog ljubomorisanja, nema tog bolensog odnosa. Možda ako napolju bude video neke bolje stavri, možda promeni mišljenje. Ali neće doći do pomirenja, to sigurno. Problem su bile naše svađe gde ja nisam imala kočnicu. Teško da ću više da dobijem ovoliku količinu pažnje od bilo koga. Samo svađe su nas dovele do svega ovoga i to je to - plakala je ona.

- Ti strahuješ zbog nekih sllika, kakve su to slike? - upitalo je Drvo mudrosti.

- Ne znam, ovde ne mogu ništa da dokažem. Nemam snage da se svađam. Ja mogu da prokomentarišem samo lepe stavri, kada budu bile uspomene i to je to. Spomenuto mi je to za školsko dvorište i da se ja ljubim sa devojkom. Ja se toga ne sećam. Dođe ta faza da te uhvati pozitivno ludilo. Ja se takvih stavri zaista ne sećam. Ja sam odlučila da uradim taj poligraf, ne želim da se ti navodi tako nešto. Živiš sa nekim deset meseci, ne želim više da se zaljubljujem. Fokusiraću se na sebe napolju i na svoj život. Ja ću sama da živim napolju, kreiram svoj život sama, kako ću, i na koji način - rekla je Milica.

SLOMLJENA ZBOG MENSURA Milica uplakana otkrila sve o slikama koje neko poseduje

Printscreen

 

- Ostali odnosi u kući? - upitalo je Drvo mudrosti.

- Odnos Dejana i Aleks je sada super. Aleks je spustila loptu, što je super. Matora i Aleks, to mi je skroz nedefinisano. Znala sam da neće biti zajedno napolju, u drugom trenutku mislim da hoće da stavi pod tepih. Negde mi je Matora kriva a negde a negde MC Aleks, ne znam - rekla je Milica.

- Zašto svi misle da je Mensur iskoristio tebe kao i Minu? - upitalo je Drvo mudrosti.

- Ne znam kako se njihov odnos završio. Ne znam zašto to svi misle. On je meni rekao da je to zbog naših porodica. On mi je rekao da mene više voli nego što je Minu voleo. Ne znam zbog čega bi me iskoristio, kada je sebe uništio. Ne znam šta ima od svega toga. Ako tako bilo ko može da se poigra sa tuđim emocijama, onda to za mene nije čovek. Ja ne bih to mogla nikome da uradim, koliko god da me neko povredi. Ja sam za sebe pobednik, kao da sam sazrela preko noći. Napolju sam svima verovala, sada sam namazana svim bojama i sazrela sam dosta. Smatram da sam pobedila i sebe i svoje godine. Nisam znala da ću sebi da priredim ovakve sitaucije, nisam očekivala to, mislila sam da ću biti ovde dva meseca. Pokazala sam sebe i u ovom komentarisanju. Imam neke planove, nadam se da ću da ispunim to - rekla je Milica za sami kraj.

SLOMLJENA ZBOG MENSURA Milica uplakana otkrila sve o slikama koje neko poseduje

Printscreen

 

PRVI PUT IMAM STRAH DA DOĐEM KUĆI Mina se slomila, kaje se zbog svoje prošlosti, u suzama drvetu postavila ovo pitanje

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading