ORUŽJE, ZATVOR I RANJAVANJE POLICAJCA Otkriveno ko je osoba koja je izazvala udes u kojem je povređena Tijana Kulić
Foto: Alo/ilustracija

Tijana Kulić, sestra rijaliti učesnice Miljane Kulić i još četvoro ljudi povređeno je u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć oko ponoći dogodila u Dušanovoj ulici u Nišu.

Vozač „audija“ M.Z. i njegov saputnik A.Ž. osuđivani su zbog nasilničkog ponašanja i nošenja oružja. Oni su 17. juna 2018. godine na Trgu kralja Milana ispred kafića „Manila“ učestvovali u sukobu koji je kulminirao teškim ranjavanjem policajca na dužnosti Miloša Miloševića i radnika obezbeđenja Aleksandra Đorića, saznaje Telegraf.

ORUŽJE, ZATVOR I RANJAVANJE POLICAJCA Otkriveno ko je osoba koja je izazvala udes u kojem je povređena Tijana Kulić

Foto: Printscreen/instagram

 

Njihov prijatelj Ivan Pavlović je zbog ovog događaja, koji je kvalifikovan kao teško ubistvo u pokušaju, pravosnažno osuđen na 18 godina zatvora.

A.Ž. je zbog nasilničkog ponašanja i nedozvoljenog držanja oružja dobio dve godine i deset meseci zatvora i novčanu kaznu od 120.000 dinara dok je M.Z. osuđen na dve godine robije uz obavezu da plati 150.000 dinara.

Podsetimo, Tijana je bila putnica u automobilu „audi“ kruševačkih registarskih tablica kojim je upravljao Nišlija M.Z. (34) a u kojem su nalazili njegovi sugrađani P.S. (27) i A.Ž. (26). Do nesreće je došlo kada se „audi“ krećući se brzinom koju očevici procenjuju na preko sto kilometara na čas, najpre sudario sa taksi vozilom „tojota prijus“ koji mu je dolazio u susret, a zatim se zabio u izlog jedne prodavnice. Tom prilikom lakše je povređen i taksista I.S. (39).

NAKON TEŠKE SAOBRAĆAJKE Marija Kulić za Alo! otkriva nove detalje o zdravstvenom stanju njene ćerke Tijane

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading