OMAĐIJAN JE UBIO ČOVEKA Bebica izneo stravične tvrdnje o dečku Miljanine sestre, tvrdi da se Kulićke bave vradžbinama
Foto: Alo/ilustracija

Nenad Macanović Bebica nema nameru da se zaustavi i prekine rat sa porodicom Kulić, te nastavlja da iznosi šokantne detalje iz njihovog života, a sinoć je otišao korak dalje i izneo još jednu mračnu tvrdnju, a tiče se Miljanine sestre Tijane i njenog partnera.

Opšte je poznata činjenica da je dečko Tijane Kulić u zatvoru, a Bebica je sinoć otkrio učesnicima "Elite" da je on iza rešetaka zbog toga što je ubio čovek zbog nje.

OMAĐIJAN JE UBIO ČOVEKA Bebica izneo stravične tvrdnje o dečku Miljanine sestre, tvrdi da se Kulićke bave vradžbinama

 

 

Kako je dalje naveo, sumnja da su Marija Kulić i njene ćerke bacile crnu magiju na njega da to uradi i srećan je što je raskinuo sa Miljanom Kulić jer se uplašio da njega ne zadesi ista sudbina. Bebica se prisetio prošlih sezona rijalitija, kad su mnogi bivši zadrugari sumnjali da je omađijan i da je zato opsednut Miljanom.

- Hvali se time što joj je dečko od sestre u zatvoru - dodao je Marko Đedović.

- Ubio dečka zbog nje, zbog Tijane je ubio čoveka - pričao je Macanović.

- Znaš šta sam razmišljao, prvi put kad mi je spomenula Pekija, ja razmišljam, on je i ubio čoveka zbog Tijane. Onda i ne čudi što su povezivali moje poteze sa... - krenuo je Bebica da priča, a Đedović je shvatio na šta aludira:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

- Vradžbinama - završio je njegovu rečenicu Marko.

- On je ubio dečka zbog nje, 15 godina. Četiri se krio. A otac mu bio komandant 63. padobranske, nije neka budaletina, ko zna šta su uradili čoveku... Ja sam na vreme pobegao - nastavio je Macanović.

- Bože me sačuvaj - šokirao se Đedović.

 

@alo_portal Pljugica pred koncert Nućija i Vojaža pokazao brkove na stomaku 😂 #alo #alodnevnenovine #pljugica #koncert #fypシ ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading