Miljan i Lejdi
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić ove sezone u "Eliti" čini se vodi najžešći rat sa Zolom. Naime, kako on tvrdi, Kulićeva ga ne ostavlja na miru jer on ove sezone nema nameru da obnavlja s njom vezu.

Da sve bude gore po nju koja je inače posesivna, šut-kartu za sva vremena dobila je i od Nenada Macanovića Bebice. Ona se doduše nada pomirenju sa njim, međutim, on za sada ne odstupa od svoje odluke.

I dok ona pravi haos sa Zolom i gleda da ga toliko izludi i isprovocira ne bi li ga diskvalifikovalam njen sin Željko bezbrižan je u Nišu.

Naime, kada nije u vrtiću gde ide na mnoge aktivnosti, mali Željko je uglavnom sa bakom Marijom ili tetkama Tijanom i Anom.

Kao što možete da vidite na klipu s početka teksta, Tijana Kulić čuva sestrića i uživa sa njim. Njima čak ne smeta ni kiša, pa su oboje prikladno obučeni izašli u šetnju.

Podsetimo, iako se zbližio sa ocem Ivanom Marinkovićem, mališan ponovo ne viđa tatu. Kako je za Alo! objasnila Marija Kulić, Ivan ne zove da pita za dete, a sve to jer je u svađi s Miljanom. Ona pak smatra da to nije razlog da se ne javlja i ne vidi zbog čega izbegava nju i njenog supruga Sinišu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading