NAKON TEŠKE SAOBRAĆAJKE Marija Kulić za Alo! otkriva nove detalje o zdravstvenom stanju njene ćerke Tijane
Foto: Alo/ilustracija

Vest da je Tijana, sestra Miljane i ćerka Marije Kulić, doživela tešku saobraćajku u Nišu, sve je šokirala, a novi detalji slučaja koji je potresao najpoznatiju porodicu u Srbiji polako isplivavaju u javnost.

Naime, Alo! je stupio u kontakt sa Marijom Kulić koja nam je otkrila nove detalje i kako se sada oseća Tijana.

NAKON TEŠKE SAOBRAĆAJKE Marija Kulić za Alo! otkriva nove detalje o zdravstvenom stanju njene ćerke Tijane

Foto: Alo/ilustracija

 

- Tijana je u bolnici još uvek. Polomljeno joj je rame, Ima bolove. Prima infuziju. Ostaće dok skroz ne proprate stanje i dok ne urade kontrolni skener - rekla je vidno potresena Marija Kulić za Alo!.

Podsetimo, Tijana je bila putnica u automobilu „audi“ kruševačkih registarskih tablica kojim je upravljao Nišlija M.Z. (34) a u kojem su nalazili njegovi sugrađani P.S. (27) i A.Ž. (26). Do nesreće je došlo kada se „audi“ krećući se brzinom koju očevici procenjuju na preko sto kilometara na čas, najpre sudario sa taksi vozilom „tojota prijus“ koji mu je dolazio u susret, a zatim se zabio u izlog jedne prodavnice. Tom prilikom lakše je povređen i taksista I.S. (39).

OSMAKČIĆ NASRNUO NA VIKI! Marko psovao dete Mitrovićevoj i pretio da će je ubiti, užasne scene u rijalitiju zaprepastile javnost 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Bane

08.05.2022 16:13

Treba obratiti na porodicu, izbegavati ih i zaobilaziti u širokom luku, bez ikakve šanse za kontaktom.