OČAJAN Otkriveno kako bivši zadrugar provodi dane u realnom svetu: Mihić kumi i moli da se vrati u rijaliti
E-stock

Bivši zadrugar Stefan Mihić dane van rijalitija provodi nezadovoljan sadašnjom situacijom i statusom koji ga je zadesio otkako je napustio imaginarijum.

Zbog sukoba sa nekoliko drugih učesnika moralo je da reaguje obezbeđenje, koje je Stefan gušio i udarao, nakon čega je pokušao da pobegne. Revoltiran, naglasio je da će sam da napusti šou jer ne dozvoljava da ga obezbeđenje udara i maltretira. Ipak, ubrzo nakon incidenta došlo je pismo u kojem je saopšteno da mora da napusti Zadrugu 5 i produkciji isplati 50.000 evra.

OČAJAN Otkriveno kako bivši zadrugar provodi dane u realnom svetu: Mihić kumi i moli da se vrati u rijaliti

E-stock

 

Kako Rijaliti plus saznaje od izvora bliskog bivšem zadrugaru koji je želeo da ostane anoniman, on na sve načine pokušava da se vrati u „belu kuću“, iako je kraj šoua veoma blizu.

- Stefan je tek sada postao svestan šta je uradio i šta mu se desilo. Stvarnost mu je lupila jak šamar - počinje izvor, i dodaje:

- Honorar koji je trebalo da zaradi učešćem u Zadruzi je planirao da uloži u svoj povratak u Dubai. Sada je ostao bez novca, a za kaznu od 50.000 evra koju mora da plati produkciji, naravno da nema para - dodao je izvor.

Mihić, kako navodi izvor, na sve moguće načine pokušava da dođe do čelnika produkcije ne bi li na neki način izgladio ovu neprijatnu situaciju.

OČAJAN Otkriveno kako bivši zadrugar provodi dane u realnom svetu: Mihić kumi i moli da se vrati u rijaliti

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Već nedeljama Stefan ne bira sredstva kako da sebi obezbedi sastanak s produkcijom. Zove sve poznanike na bilo koji način povezane s medijima, a koji bi mogli da mu zakažu ponovni sastanak. Želi da se izvini i pokuša da ponovo uđe u rijaliti. Očajan je jer niti ima para, niti ima zanimanje kojim bi mogao da se bavi sada kada je u spoljnom svetu - objašnjava izvor.

Iako je sebe tokom učešća u Zadruzi 5 pokušao da predstavi kao veoma uspešnog momka koji živi i radi u Dubaiju, njegov povratak tamo u ovom trenutku nije izvestan.

- U isto vreme on je u svakodnevnom kontaktu i sa svojim poznanicima iz Dubaija, ali, kako stvari trenutno stoje, niko od njih ne može ili jednostavno ne želi da mu pomogne da se vrati tamo. Ovde polako upada u dugove jer sebi mora da obezbedi svakodnevnu egzistenciju, a zbog diskvalifikacije bukvalno su mu zatvorena i sva vrata kada su u pitanju domaći mediji, pa nema gde da se požali i eventualno potraži neki posao, jer je poznato da ga javnost zanima te da želi da bude deo srpskog džet- seta - priča izvor, i dodaje:

- Mihić je trenutno u velikom egzistencijalnom problemu, a jedino što bi moglo da ga vrati u normalu je pomirenje s produkcijom, oprost duga i ponovni ulazak u rijaliti - završio je izvor za Rijaliti plus.

OČAJAN Otkriveno kako bivši zadrugar provodi dane u realnom svetu: Mihić kumi i moli da se vrati u rijaliti

Foto: Youtube/Printscreen

 

Učešće Stefana Mihića u Zadruzi 5 su obeležili njegovi motivacioni govori na početku emitovanja. Trudio se da sebe predstavi kao visokomoralnog i vaspitanog momka, a gotovo svim ukućanima i voditeljima je persirao. Većinu devojaka je nazivao prostitutkama i tvrdio da ima dokaze čime se bave.

Javnost i ukućane je šokirao njegov seks sa Deniz Dejm, kada su ih kamere u kupatilu, pod punim svetlima, snimile u vreloj akciji oralnog i analnog uživanja.

OVO SU ČEKALI SVI Prvo oglašavanje Marije Kulić nakon saznanja o Miljaninoj trudnoći, a evo šta je najavila

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading